Dijeta 14. prosinca 2010.

Karmela vježba gimnastiku lica

Seka-Karmela.450X300
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Karmela je shvatila kako gubitkom kilograma bore postaju vidljivije, pa je počela vježbati gimnastiku lica sa Sekom Zebić, autoricom knjige 'Kako zaustaviti starenje'. Seka je Karmelu podučila jednostavnim vježbama koje može raditi dok se vozi u autu ili gleda televiziju

Otkrila sam gimnastiku lica

Karmela je proteklog tjedna krenula na tretmane kod Seke Zebić, autorice knjige 'Kako zaustaviti starenje' koja ju podučava jednostavnim vježbama pomoću kojih će ojačati tonus mišića lica. Karmela se odlučila za vježbe jer je shvatila kako gubitkom kilograma bore na licu postanu vidljivije.

'Kako kilogrami idu dole, bore se nažalost pojačavaju pa sam počela vježbati gimnastiku lica'. Vježbam tri puta dnevno, a vježbe su jednostavne i učinkovite. Radim ih dok se vozim u autu, dok gledam televiziju'.

'Lice namjestim u smješak ili ga zategnem, a stiskanje lica mi je postalo svakodnevnica'.'U teretani vježbamo mišiće cijelog tijela, ali često zaboravljamo da i mišići lica žele vježbati', objašnjava Karmela.

Mišljenje Seke Zebić

'Drago mi je da Karmela koja je počela redovito vježbati, paralelno misli na tijelo i na lice. Kada osoba kreće na dijetu, ne mršavi samo tijelo, već  lice gubi mišićnu masu, pojavljuju se bore i opuštaju mišići lica. Tada se događa da stanemo ispred ogledala i naše raspoloženje padne pri pogledu na lice.

'Karmeli sam preporučila dnevne vježbe koje će joj učvrstiti muskulaturu lica da ne atrofira i ne izgubi mišićnu masu. Također napravila sam joj tretman s hijaluronskom kiselinom koji preporučam tijekom zimskog perioda zbog gubitka vlage u koži', objasnila je Seka Zebić.

Više o knjizi 'Kako zaustaviti starenje' pročitaj u intervjuu sa Sekom Zebić...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.