Ljepota i relax 25. veljače 2011.

Pomladi kožu limfnom stimulacijom

Orgona_Tretman
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje kože u studiju za prirodnu njegu Orgona posebno se preporučuje za njegu kože nakon 40-e, iako u njemu mogu uživati i mlađe osobe kod kojih se može primijetiti prijevremeno starenje kože. Kako bi svoju kožu održala mladolikom, možeš korisiti i Dr.Hauschka regenerativnu kremu za područje oko očiju

Dr.Hauschka regenerativna krema za područje oko očiju - za prirodnu ljepotu tvoje kože

Ovaj preparat potiče vlastite funkcije kože i njezin regenerativni proces te se brzo upija. Sadrži čak devet biljnih ulja, a po prvi puta se u njima pojavljuje ulje sjemenki boražine bogato gama linolenskom kiselinom.

Uz već spomenute, ulje makadamijinog oraščića daje intenzivnu njegu i zaštitu, ulje hidratizirajućih sjemenki dunje uz ekstrakt listova breze regulira vlažnost kože, dok crvena djetelina, bogata izoflavonima spriječava njezino prijevremeno starenje. Korištenjem ovog preparata tvoja će koža biti njegovana i zasjati prirodnom ljepotom.

Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje kože u Studiju za prirodnu njegu Orgona

Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje kože posebno se preporučuje za njegu kože nakon 40-e, iako u ovom tretmanu mogu uživati i mlađe osobe kod kojih se može primijetiti prijevremeno starenje kože (osobe koje svoje lice puno izlažu suncu, osobe koje imaju nasljednu sklonost prijevremenom stvaranju bora ili imaju slabije vezivno tkivo).

U tretmanu se koristi isključivo prirodna kozmetika Dr.Hauschka, a tretman je vrlo ugodan. Nakon kupke za stopala i masaže stopala i potkoljenica, Dr.Hauschka kozmetičarke će nježnim pokretima opustiti tvoj vrat i glavu, provesti istezanje ruku i prstiju, očistiti tvoje lice i dekolte, uživat ćeš u limfnoj stimulaciji, a na koncu tretmana očekuje te maska i masaža dekoltea.

U igri darivanja na Facbook fan stranici Zdrave Krave, koja je trajala je od 25. do 28. veljače u 10 sati tri osobe osvojile su Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje kože u Studiju za prirodnu njegu Orgona i Dr.Hauschka regenerativnu kremu za područje oko očiju: Ivana Dragica, Zrinka Markota i Jasminka L. Metelko.

Više na: www.orgona.com.hr, www.facebook.com/kozmeticki-studio-Orgona

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.