Dijeta 18. srpnja 2011.

Svečana završnica ''Mršavimo zajedno''

Mrsavimo-Zajedno
1/9
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svečani završetak četvrte sezone akcije ''Mršavimo zajedno'' održao se u hotelu Regent Esplanade, a kandidatkinje Ena iz Osijeka, Nikolina iz Rijeke, Petra iz Splita, Nikolina iz Varaždina i Marina iz Zagreba su zajedno izgubile čak 53 kilograma i sa svojim stručnim timom, redakcijom Zdrave Krave i partnerima projekta proslavile odličan rezultat

Prigodan domjenak povodom proslave završnice ''Mršavimo zajedno'' vodila je Ivana Radaljac Krušlin, urednica i voditeljica na Radiju Sljeme, a kandidatkinje je pozdravila i glavna urednica portala Zdrava Krava, Jasna Duspara naglasivši kako su od brojke na vagi puno važnije zdrave navike koje su cure stekle tijekom trajanja akcije jer je to i bio najvažniji cilj projekta.

Kandidatkinje su zajedno izgubile čak 53 kilograma

Akcija ''Mršavimo zajedno'' trajala je dva i pol mjeseca, a kandidatkinje su u tom razdoblju zajedno izgubile čak 53 kilograma. U ostvarivanju njihovih želja za vitkijim tijelom i zdravijim životom zaslužan je interdisciplinarni tim od preko 40 stručnjaka, suradnika Zdrave Krave.

Među njima su nutricionistice iz Vitaminoteke, liječnici iz Poliklinika Sunce, osobni fitness treneri Josip Tot iz Fitness centra XXL u Osijeku, Edin Jusufagić iz fitness centra Blue Gym u Rijeci, Renata Buljan Lovrinčević iz Guliver Energije u Solinu, Marin Čubrić iz Fitness centra Coning u Varaždinu i Dejan Krajči iz City Fitness& Spa centra u Zagrebu, kozmetičarke i terapeutkinje koje su radile LPG tretmane protiv celulita u svakom od pet gradova te naš sportski psiholog Igor Čerenšek koji ih je tješio i motivirao u teškim trenucima.

Više o stručnjacima koji su sudjelovali u akciji ''Mršavimo zajedno'' pročitaj ovdje.

Druženje uz ugodnu atmosferu i čestitke

Uz stručni tim koji je pratio kandidatkinje do samog kraja akcije, došli su ih podržati i mnogi drugi suradnici i gosti portala Zdrava Krava. Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi, a brojni uzvanici su čestitali kandidatkinjama na velikom uspjehu. Kandidatkinje su se složile kako su ostvarile svoj cilj, usvojile brojne zdrave navike koje će primjenjivati i dalje, zavoljele vježbanje, riješile se ovisnosti o hrani, a zanimljivo je kako niti jedna kandidatkinja tijekom provođenja dijetnog programa nije osjetila glad.

Cure su na velikoj završnici zablistale uz nove frizure i šminku za što se pobrinuo portal Budi.in.

Sponzori akcije

Generalni sponzor Vindija

Kako bi im mršavljenje bilo što lakše i dijetna jela što ukusnija, u jelovnike kandidatkinja su uključeni i proizvodi generalnog sponzora Vindije: svježe pileće i pureće meso, Vindon DeLuxe pureća šunka, probiotički jogurt Vitaktiv, 'zbregov light mlijeko i svježi kozji sir Capro Fresh.

Coco Juice

Tijekom i nakon napornih treninga pile su izotonični napitak od kokosa Coco Juice, kojeg u Hrvatsku uvozi tvrtka Pretti.

Nova diet zamjenski obroci

Kandidatkinje su uzimale Nova diet zamjenske obroke i proizvode za mršavljenje: Drena diet vrećice za detoksikaciju, Blokegras čokoladni bomboni, Light nova milk shakeovi i LineSbelt pločice.

LPG EndermoSpa 

Kandidatkinje su tijekom trajanja akcije redovito išle na LPG tretmane za brže uklanjanje masnih naslaga i smanjivanje celulita.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      emi25

      svaka čast cure,čestitam vam!!!!malo po malo sam vas pratila i motivirale ste me da i sama krenem u svoju akciju mršavljenja!

    • Default avatar -
      kilbil

      Kad bi barem mene izvukli za Mršavimo zajedno. Da li će biti još kakvih akcija? Ja sam neizlječiv slučaj.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.