Dijeta 18. srpnja 2011.

Ena je smršavila 11 kilograma

Ena-Metar.
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ena Milikšić iz Osijeka je nakon dva i pol mjeseca trajanja akcije ''Mršavimo zajedno'' uspješno smršavila 11 kilograma i izgubila 9 centimetra u struku, te više ne spada u kategoriju pretilih osoba

11 kilograma i 9 centimetra manje

Ena je obavila završno vaganje i mjerenje u Poliklinici Sunce, a rezultati su pokazali sljedeće: izgubila je 11 kilograma i 9 centimetra u struku.

'Iako mi je samopouzdanje poraslo u nebesa, ne mogu reći da je krajem ove akcije završila i moja misija. Još uvijek sa BMI vrijednošću 28 spadam u kategoriju ljudi povećane tjelesne težine, ali ne više u kategoriju pretilih osoba. U struku sam izgubila 9 centimetara tako da mi je i to motivacija da nastavim dalje. Danas moram zahvaliti svima što su mi pomogli u tolikoj mjeri jer bez njih bih i danas bila troma, mrzovoljna, nezadovoljna, pretila osoba', ispričala je Ena.

Bez stručnog tima i podrške čitatelja bilo bi puno teže

'Sve je stvar navike i hvala psiholologu Igoru Čerenšeku što mi je to pomogao utvrditi. Istina, kad sam te njegove riječi prvi put čula, bila sam vrlo skeptična, što je i logično kad se uzme u obzir kako se loše kontroliram dok je hrana u pitanju, ali danas sam sama sebi smiješna i neizmjerno mi je drago što je Igor bio u pravu. Ogromnu zahvalu dugujem i svome treneru Josipu Totu iz Fitness centra XXL u Osijeku, kao i trenericama Lidiji, Željki i Andrijani koja me oduševila svojom osobnošću i voditeljskim sposobnostima na satovima aerobica. Osoba koja me, kad se sve zbroji, slušala satima i udijelila mi mnoštvo korisnih savjeta, moja je kozmetičarka Sena Krupić iz kozmetičkog salona ´Alfa´. Veliko hvala LPG-u koji su mi velikodušno dali na korištenje svoj Wellbox masažer, Poliklinici Sunce čije me osoblje ljubazno dočekalo svaki put kada sam došla na vaganje, Adidasu što su nas u startu svojom kvalitetnom odjećom i obućom pripremili za vježbanje te djevojkama iz Vitaminoteke, bez čijih bi odličnih jelovnika i korisnih savjeta kad se radi o pripravi hrane sve ovo palo u vodu.

'Ne smijem zaboraviti ni na čitateljice portala Zdrava Krava koje su nas bodrile kroz akciju, nadam se da su i one uspjele u svojim bitkama te im veliko hvala na porukama podrške i ohrabrenja', zahvaljuje Ena.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.