Dijeta 20. srpnja 2011.

'U 12 tjedana izgubila sam 12 kilograma'

Nikolinadobrotic1
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon 12 tjedana akcije "Mršavimo zajedno" Nikolina Dobrotić iz Varaždina izgubila je 12 kilograma, te je s početnih 82 došla do 69,5 kilograma, a obujam struka smanjio joj se za 12 centimetara. Nikolina sada uživa u svom novom izgledu i zadovoljno kaže kako je vrijedilo svake minute

U znaku broja 12

Na početku projekta "Mršavimo zajedno" Nikolina je imala 82 kilograma na 163 centimetra visine, a obujam struka iznosio joj je 82 centimentra. Završno mjerenje u varaždinskoj Poliklinici Sunce pokazalo je kako je naša kandidatkinja tijekom ovog projekta izgubila 12 kilograma, a obujam struka joj se smanjio za 12 centimetara.

'Sada ,12 i pol kilograma lakša zadovoljno mogu reći vrijedilo je svake minute. Osim gubitka kilograma, smanjenja centimetra, poboljšan mi je indeks tjelesne mase. Kako je dr. Kolarić iz Poliklinike Sunce rekao, moja krvna slika kao da je prepisana iz knjige, a i razina hormona štitnjače je u granicama normale', zadovoljno priča Nikolina koja je tijekom ovog projekta ostvarila sve svoje početne ciljeve.

'Promijenila sam način prehrane, redovito vježbam te sam samim time naučila zdravije živjeti i pozitivnije razmišljati. Stvarno sam prezadovoljna i naučeno namjeravam primjenivati i dalje. Na kraju krajeva za uspjeh i ovako dobar rezultat zaslužan je svaki član tima. Dokazali smo kako se zajednički trud isplatio te da smo bili povezani poput karike  - svi za jednoga, jedan za sve', dodaje.

Uspjele smo!

'Veliko hvala treneru Marinu Čubriću iz Fitness centra Coning na stručnoj pomoći, podršci te prijateljskim savjetima, curama iz Vitaminoteke što su se potrudile sastaviti jelovnik prilagođen željama svake od nas, Body creator centru na divnim minutama opuštanja, psihologu Igoru koji nam je uvijek bio na raspolaganju i od velike pomoći, hrabrio nas te bodrio, Poliklinici Sunce koja je brinula o našem zdravlju, a o ljepoti - frizerima i vizažistima iz Fabula de Forme, te svim čitateljima Zdrave Krave koji su nas vjerno pratili. 

I na samome kraju željela bih čestitati curama na zadivljujućim rezultatima te svakoj poručujem jedan veliki bravo! Uspjele smo!', zaključuje Nikolina svoje putovanje sa Zdravom Kravom.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar sanabero
      sanabero

      hvala Vam puno....obavezno me obavjestite :))))

    • Default avatar -
      lollas

      i mene zanima,kako uči u program mršavljenja ?

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga sanabero, uskoro kreće nova sezona Mršavimo zajedno i o tome ćete svi biti na vrijeme obaviješteni :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.