Dijeta 22. srpnja 2011.

Petra je otopila 15 kilograma

Petra_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U dva i pol mjeseca trajanja programa "Mršavimo zajedno" naša najmlađa kandidatkinja Petra izgubila je 15 kilograma, a obujam struka smanjio joj se za 13 centimetara. Petra je ponosna na sebe, ali još više na cijeli stručni tim koji joj je bio podrška cijelo ovo vrijeme, a s vježbanjem nastavlja dok ne postigne svoju idealnu težinu

Ponosna na svoj uspjeh

S početnih 102 kilograma Petra je došla do 87, 4 kilograma, a obujam struka joj se smanjio za 13 centimetara, te sada umjesto početnih 116 iznosi 103 centimetra.  Potvrdili su to rezultati mjerenja i vaganja koje je naša kandidatkinja obavila u splitskoj Poliklinici Sunce.

'Iako sam u zadnje vrijeme i prečesto na vagi, pa sam svjesna svakog grama koji izgubim, kad sam shvatila kako sam uspjela i postigla više od zacrtanog cilja s početka programa nisam mogla ne biti ponosna.

I ne toliko na sebe, jer moje je bilo samo da slušam i radim što mi se kaže, bila sam ponosna na svoj tim, ljude koji su bili uz mene dva i pol mjeseca i na koje sam računala svaku minutu programa', veselo priča Petra kojoj je najviše značila podrška njene trenerice Renate.

'Ona mi je najvažniji faktor, u svakoj mi je minuti bila oslonac i poticaj, i najteže uz nju nije bilo problem. Isto vrijedi i za cijeli tim Fitness centra Guliver Energija - pomogli su mi da postignem što bolji rezultat i bili uz mene kao pomoć, potpora te su se veselili svakom mom malom uspjehu', dodaje Petra.

I dalje pratim savjete nutricionistice

Veliko hvala naša kandidatkinja upućuje i djevojkama iz kozmetičkog salona Guliver Energija, koje su tri puta tjedno bile njene najbolje prijateljice, razgovarale s njom i savjetovale ju. 'LPG uređaj masirao mi je i opuštao tijelo, a one su doprinijele pozitivnoj atmosferi i dobrom raspoloženju', kaže Petra.

Jelovnik koji joj je nutricionistica Mirja sastavila nikad nije predstavljao problem, ali nakon nekog vremena postao joj je užitak i bez problema ga se pridržavala. Sad kad je program službeno gotov i kad bi, teoretski, mogla jesti što želi, Petra se i dalje hrani prema savjetima nutricionistice - zdravo, ali istovremeno uživa u obrocima.

Nastavljam dalje...

'Odmah uz Renatu, najveće hvala ipak zaslužuje psiholog Igor. Što me slušao, savjetovao, pomogao mi i najviše što sam znala kako na njega mogu računati u svakom trenutku - stvarno je bio uz mene i kad sam plakala i smijala se', govori Petra i napominje kako za nju i trenericu Renatu, program mršavljenja zapravo tek počinje.

'Naravno, teže će biti nastaviti bez potpore čitatelja Zdrave krave na koju sam navikla, a koji su mi bili dodatan poticaj i motivacija. 

No za nas je program bio prekrasan uvod, naučila sam što sam više mogla, svaki savjet, prijedlog i sugestiju sam jako dobro zapamtila i nastavljam ih primjenjivati do krajnjeg cilja, idealne težine', zaključuje Petra.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ivanabajci

      "Sad kad je program službeno gotov i kad bi, teoretski, mogla jesti što želi"... Pa to bi joj baš bilo jako pametno, pa će sve izgubljene kile u trenu vratiti i dobiti još koju gratis!!! Kada ćete svi shvatiti da nije poanta u dijeti i nekom programu koji traje par mjeseci, poanta je u promjeni loših navika i pridržavanju zdravog načina života - zauvijek - cijeli život - inače ni jedna dijeta nema smisla, čim se vratite "na staro" sve se kile brzo vraćaju, a onda fino sav trud i muka padaju u vodu.

    • Default avatar -
      Balda

      imaš sigurno za kupiti u ljekarni farmacia u Ilici 11, košta oko 80 kuna

    • Default avatar -
      maralabor

      stvarno svaka čast :) al ako mogu pitat samo jednu stvar-ovaj biokegras napitak i nova diet drenadiet-di se to može uzet ili naručit i koliko otprilike košta?ja san gledala po svim ljekarnama i biljnim ljekarnama i niko nema niti zna za to

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.