Hrana 26. rujna 2011.

Kuhaj u ritmu jeseni!

Kuhanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kuhaj u ritmu jeseni, šalji nam svoje originalne recepte i osvajaj vrijedne nagrade! Pripremi svoj omiljeni zdravi jesenski obrok, pošalji nam svoju fotografiju s gotovim jelom i pričekaj našu odluku - možda baš ti postaneš kuharica tjedna i ulaziš u izbor za kuharicu sezone

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu jeseni?

1. Pripremi zdravi jesenski obrok (prilikom pripreme koristi neki od Mercatorovih proizvoda iz plave linije, Kotanyi začin ili neki od Alpro soya proizvoda)

2. Fotkaj gotov obrok (ako nemaš digitalni fotoaparat, možeš upotrijebiti i fotić na mobitelu)

3. Fotkaj sebe s gotovim jelom (drži tanjur u ruci ili ga jednostavno stavi na stol, bitno je da ste oboje u kadru!)

4. Pošalji nam recept i fotografiju jela, te svoju fotografiju s jelom, svoje ime, prezime, adresu i broj telefona na e-mail: mojrecept@zdravakrava.24sata.hr 

5. Pričekaj našu odluku - ponedjeljkom objavljujemo recept tjedna i ime kuharice

6. Sve tjedne pobjednice ulaze u konkurenciju za top-kuharicu sezone te osvajaju vrijedne nagrade... i svojih 15 minuta slave!

Svakog tjedna među pristiglim receptima stručni žiri portala zdravakrava.24sata.hr i gastro.hr bira recept tjedna te među njima na kraju sezone, zajedno s čitateljima odabire kuharicu jeseni.

Pročitaj uvjete sudjelovanja...

Vrijedne nagrade

Generalni pokrovitelj akcije ''Kuhaj u ritmu jeseni'' je Mercator. Svaka kuharica tjedna dobiva poklon košaricu od Mercatora u vrijednosti od 200 kuna. Kuharica jeseni dobiva od glavnog sponzora Mercatora poklon bon u vrijednosti od 2000 kuna. Više info na: www.mercator.hr

Od sponzora projekta Delimano, svaka kuharica tjedna dobit će Delimano tavu za palačinke, a glavna kuharica jeseni luksuzan Prima set Mega+ posuđa. Kuhaj zdravo i jednostavno uz Delimano.

Također, od sponzora projekta - Alpro Soya svaka kuharica tjedna dobit će poklon paket Alpro soya proizvoda.

Od tvrtke Kotanyi svaka kuharica tjedna dobit će Kotanyi poklon paket finih začina uz pregaču i rukavicu za kuhanje, a kuharica jeseni tjedni tečaj u školi kuhanja Branka Ognjenovića. Više info na: www.kotanyi.com/hr.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      mylittleworld

      hmm.. nemam nikakav recept za dodati, ali rado bi isprobala neke od prijavljenih :) Za sve koji više vole isprobavati nego kuhati, preporučam da posjete restoran & pansion Albatros jer osim u ukusnoj hrani, mogu uživati i u prekrasnoj prirodi! http://www.albatros-perusic.com

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Možeš i ti sudjelovati, a kao dokaz da ovaj projekt nije samo za žene, evo jednog kuhara http://zdravakrava.24sata.hr/clanak/2259/ivan-se-natjece-za-kuhara-jeseni

    • Default avatar -
      alexxl

      Malo sexistički!? Paaaa, htjedoh reć, jel može sudjelovati jedan bik, kaj vuče malo na vola s obzirom na jajca i 52 godine života???? Trošim taj "kotanyi", a kuvam za 5.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.