Fitness 10. studenoga 2011.

Prilagodi trening potrebama svog tijela!

Orlando_Treneri-56
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

OrlandoFit Fitness Kaptol nalazi se u samom središtu grada, a pruža raznolik i kvalitetan sadržaj koji će ti pomoći da ostaneš u top formi, posebice tijekom hladnijih mjeseci. Grupni programi vježbanja, individulan rad uz trenera, više od 20 različitih vrsta trenaže te opuštajuća masaža samo su dio bogatog sadržaja koji te očekuje u Orlando Fit centru

Sagori kalorije i riješi se stresa

OrlandoFit Fitness Kaptol je fitness centar smješten u samom središtu grada sa osiguranim besplatnim parkingom u garaži Centra Kaptol, koji na svojih 800 m2 ujedinjuje vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga.

Cijeli prostor osmišljen je kao velika integrirana cjelina u kojoj će svatko pronaći najbolji sadržaj za sebe. Oni koji vole vježbati u grupi mogu izabrati različite grupne programe poput TRX-a, Indoor Cycling-a, Total body-a, Boxinga, Pilatesa, Strip Fit-a itd. Ukoliko više preferiraš individualni rad, na raspolaganju imaš vrhunske trenere koji će s tobom raditi individualno i u potpunosti prilagoditi program i način rada tvojim potrebama i mogućnostima.

Ljubiteljima klasičnog načina vježbanja u teretani je na raspolaganju preko 20 različitih vrsta trenažera (traka za trčanje, stepera, ekliptičkih trenažera, spinnera i bicikala) koji će ti sagorijeti sav stres i sve kalorije bez čekanja na red za spravu.

Opuštanje uz stručnu masažu

Ako se nakon napornog tjedna i treninga poželiš opustiti, možeš se naručiti na masažu i prepustiti stručnim rukama masera koji će te tjelesno i duhovno relaksirati i rasteretiti.

Café, Protein & Fruit bar s vrhunskom kavom, cijeđenim sokovima i zdravim dodacima prehrani vrhunskog proizvođača će ti i prije i nakon treninga pružiti neizmjernu ugodu i kompletirati tvoj osjećaj potpunog zadovoljstva.

Ukratko, s našim fitnessom otvorili smo vrata jednom novom pristupu klijentu u kojem nam je tvoje zadovoljstvo, te dobar osjećaj na prvom mjestu!

Rezultati nagradne igre

U nagradnoj igri koja je trajala od 10. do 16. studenog, četiri najsretnija registrirana korisnika koja su osvojila Gold Card članarinu u fitness centru OrlandoFit Fitness Kaptol su: Ivona Poljak, Lea Mikulić, Ana Jandras i Tadija Dragić. Dobitnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Za više informacija posjeti www.orlandofitnesskaptol.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Sole73

      U Dubrovnik nema nista slicno osim klasicne teretane . Sve drugo je uzasno skupo i nedostupno za nekoga sa prosjecnom placu .

    • Avatar hippoxx
      hippoxx

      :((

    • Default avatar -
      Blackees

      Hvala hvala hvala vam! :*

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.