Hrana 12. prosinca 2011.

Svečani završetak projekta Kruh godine

Kruh-Godine
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj video sa domjenka koji se održao povodom završetka projekta "Kruh godine 2011". Na domjenku smo svečano dodjelili zahvalnice svim polufinalistima i finalistima kao i pobjedničku statuu "Kruh godine 2011"!

U prisutnosti partnera projekta, sponzora, članova stručnog žirija i sudionika samog projekta organiziran je mali domjenak povodom dodjeljivanja zahvalnica i priznanja za sudjelovanje u našem projektu ''Kruh godine 2011''.

Dodjela zahvalnica za zdrav i kvalitetan proizvod

Perica Gavran, voditelj službe marketinga Zagrebačkih pekara Klara primio je zahvalnicu za trećeplasirani raženi kruh Natura, Tomislav Đuričin, direktor Bio-Zrna za drugoplasirani Kayu kruh, a Dinko Omrčen, vlasnik i direktor Stil pekarni za Punozrnati kruh koji je osvojio prvo mjesto u izboru "Kruh godine 2011". Gospodin Dinko Omrčen primio je i statuu "Kruh godine 2011", kao priznanje za kvalitetu Punozrnatog kruha Stil pekarni.

Važnost konzumiranja zdravog kruha

Urednica portala Zdrava Krava, Jasna Duspara, u pozdravnom je govoru zahvalila stručnom žiriju, partnerima projekta - klubu Gastronomada i Vitaminoteci, generalnom sponzoru PIK-u, sponzorima Lidl-u i di-go-u te sudionicima projekta bez kojih on ne bi zaživio.

'Projektom "Kruh godine 2011" željeli smo podići svjesnost o važnosti konzumiranja zdravog i ukusnog kruha svaki dan, potaknuti pekarsku struku na proizvodnju što kvalitetnijeg kruha, popularizirati pripremu kruha u vlastitoj pećnici, kao i istaknuti važnost redovitog doručka.

Čestitam svim pekarnama koje su nominirale svoj kruh. Zaslužuju priznanje i za mene su svi pobjednici jer su pokazali želju za podizanjem kvalitete te svjesnost o konzumiranju zdravog kruha', istaknula je Jasna Duspara.

Zahvalnice su uručene i ostalim pekarnama koje su sa svojim kruhovima ušle u polufinale izbora. Više o nominiranim kruhovima u užem izboru pročitaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.