Hrana 14. prosinca 2011.

Šalica čaja za zdravlje uma i tijela

Cajevi-Jogi_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako tražiš topli napitak za uspješan početak dana, oporavak od fizičkih aktivnosti ili prirodni napitak za umirenje, bogata Yogi tea ponuda zadovoljit će sve tvoje potrebe i ukuse! Čajevi Yogi Tea puno su više od izvrsnog okusa – svaka šalica ovog čaja unaprjeđuje zdravlje tvojeg uma, duha i tijela

Priča o Yogi čajevima započinje u Americi prije više od trideset godina. Jedan instruktor joge svojim je učenicima govorio o zdravom životu te im nudio poseban čaj obogaćen sa pet tradicionalnih ajurvedskih začina (sjemenke kardamoma, korica cimeta, korijen đumbira, klinčići i crni papar). Učenici su bili toliko oduševljeni jedinstvenim okusima da su čaj počeli i sami spravljati, a 1984. godine spravljanje Yogi tea čaja preraslo je u pravu proizvodnju.
Tvrtka Golden Temple, proizvođač Yogi Tea čajeva u potpunosti je posvećena proizvodnji prirodnih napitaka.

Čajevi Yogi Tea puno su više od izvrsnog okusa – svaka šalica unaprijeđuje zdravlje tvojeg uma, duha i tijela. U tvrtki Golden Temple smatraju da je cilj poslovanja dobrobit obogaćena riječima: "Budi dobar, čini dobro i osjećaj se dobro". Posvećeni su spravljanju zdravih napitaka te vjeruju da jedino cjeloviti i neprocesirani sastojci vode do odličnog zdravlja.

Čajevi se spravljaju u kuhinjama, a ne u laboratorijima

Već od samog početka osmišljavanja mješavina Yogi Tea u tvrtki Golden Temple vodili su se drevnom ajurvedskom tradicijom koja govori kako živjeti i djelovati u skladu s prirodom i okolišem te kako dragocjene plodove koje zemlja nudi pretvoriti u darove koji podupiru i jačaju život.

Yogi tea čajevi spravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka i nose certifikat ekološke proizvodnje, ne koriste se umjetni ili genetički modificirani sastojci, te nisu tretirani pesticidima i insekticidima kao niti teškim metalima. Proizvođač rado ističe da njihovi čajevi ne nastaju u laboratorijima već se spravljaju u kuhinjama. Pakiranja su proizvedena u skladu s ekološkim načelima, od recikliranog papira, a čak i konac kojim se zašivaju čajne vrećice iz organskog je uzgoja.

U proizvodnji Yogi tea čajeva nikada se ne dodaje vitamin C već biljke kao što je Indijski ogrozd koji je prirodno bogat vitaminom C. Pri nabavi sirovina tvrtka Golden Temple podržava lokalnu zajednicu i ekološka poljoprivredna imanja širom svijeta. U više od 50 biljnih okusa utkana je drevna mudrost te jednostavan način življenja.

Sudjeluj u nagradnom kvizu i osvoji Christmas Yogi tea čajeve!

Čajevi za žene

Bez obzira radi li se o napitku za uspješan početak dana, oporavak od fizičkih aktivnosti ili jednostavno potrebi za umirenjem, bogata Yogi tea ponuda zadovoljit će sve potrebe i ukuse. Ljubitelje i dobre poznavatelje čajeva vjerojatno će oduševiti okusi ruže, slatkog čilija, mandarine ili đumbira i limuna. Žene će zasigurno brzo otkriti čajeve namijenjene baš njima; Ženski čaj, Žensku energiju ili Žensku ravnotežu. Pažnju kupaca privući će i neki čajevi zbog inspirativnih naziva: Dobro raspoloženje i Vječna mladost, a za eliminaciju svakodnevnog stresa pomoći će čaj Duboko diši. 

Za nadolazeće blagdane pokloni sebi ili dragim osobama poseban Christmas Yogi tea u kojem se nalazi više okusa kao što su Đumbir i hibiskus, Rooibos, Slatki čili, Čokolada, Sladič, Jamajka, Dobro raspoloženje, Grijač srca, Đumbir i limun, Čaj za laku noć i Crni čaj i uživaj u mirisnom doživljaju.

Više info na: www.biobio.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.