Hrana 24. veljače 2012.

Zdrava Krava proglasila ''Najčokoladu''

Najcokolada
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svečana završnica izbora ''Najčokolade'' održala se u zagrebačkom kafiću Velvet, a tamo se osim članova stručne komisije okupila i redakcija portala, njihovi suradnici, prijatelji i partneri, te zastupnici čokolada koje su se natjecale u izboru. Najviše glasova dobila je Lindt tamna čokolada sa 70 posto kakaa, koja je zaradila pobjedničku statuu ''Najčokolada 2012'' i posebnu preporuku portala Zdrava Krava

Sve je započelo degustacijom tri čokolade koje su se borile za titulu najbolje:

  1. Milka mliječna čokolada s alpskim mlijekom u kategoriji mliječne čokolade
  2. Lindt tamna čokolada sa 70 posto kakaa u kategoriji tamne čokolade
  3. Milka čokolada s lješnjacima u kategoriji punjene čokolade

Nakon što su degustirali čokolade, još jednom ocijenili okus, nutritivne vrijednosti, emotivni doživljaj i vizualni dojam ambalaže, članovi stručne komisije koja se sastoji od nutricionistice Darije Vranešić Bender, direktorice Hrvatskog festivala hrane i vina Đurđice Protić, direktora kreativne agencije Nukleus Nevena Dubravčića i psihoterapeutkinje prof. Mare Orehovec predali su svoje obrasce za ocjenjivanje.

Lindt tamna čokolada sa 70 posto kakaa je ''Najčokolada 2012''

Glavna urednica portala Jasna Duspara je nakon zbrajanja glasova stručne komisije najboljom čokoladom proglasila - Lindt tamnu čokoladu sa 70 posto kakaa i uručila nagradu - pobjedničku statuu gosp. Branislavu Kurtoviću, direktoru Dupina - uvoznika i zastupnika Lindt čokolada.

Nakon proglašenja najbolje čokolade, uručivanja statue i priznanja, svi su se opustili uz gastro delicije koje je osigurao catering ''Zlatna zvona''.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Stick

      Ma daj čovječe, pa to je čisti "mainstream". Daj nešto egzotičnije, kao npr. Vivani! :-)

    • Avatar luela
      luela

      kad bih ja birala, to bi izgledalo ovako: 1. Rittersport praline 2. Frey giandor 3. Milka mliječna :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.