Hrana 02. travnja 2012.

Uživaj u čoko namazu na zdrav način!

Dida_Boza
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako misliš da nije moguće istovremeno uživati u okusu čokolade i jesti nešto zdravo, razuvjerit će te najnoviji proizvod iz obitelji Dida Boža – Ficoco. Ficoco je namaz od kakaa, ali je pripremljen na bazi smokava i bez masti. To ga čini idealnim izborom za ljubitelje čokoladnog okusa te pobornike zdrave prehrane

Otkrij zdravu tajnu Ficoco namaza!

Ficoco je namaz od kakaa čija se velika posebnost krije u njegovom sastavu. Naime, za razliku od mnogih drugih namaza od čokolade ili kakaa, Ficoco je namaz na bazi smokava i bez masti. Zato je idealan za sve ljubitelje čokoladnog okusa, pobornike uravnotežene i pravilne prehrane te roditelje koji veliku pažnju pridaju proizvodima koje stavljaju na stol svojoj obitelji.

Sastav proizvoda ocrtava se i u samom njegovom nazivu, nastalom spajanjem riječi fig (eng. smokva) i cocoa (eng. kakao), a odnedavno je na policama svih većih trgovina dostupan u novom atraktivnom pakiranju.

Ficoco ti omogućava da u kakao namazu uživaš na zdrav način. S obzirom na to da je bez masti, nema ni zasićenih i transmasnih kiselina koje su čest uzročnik povišenog ''lošeg'' kolesterola, dok kombinacija smokava i kakaa pruža sasvim nov okus čokolade u kojem se može uživati bez grižnje savjesti.

Ne sadrži ni rafinirani šećer, orašaste plodove, mlijeko ni gluten pa kao izvrstan desert i dodatak jelima odgovara svima koji su alergični na određene sastojke u hrani i moraju se pridržavati određenih pravila prehrane.

Jedan okus koji se slaže sa svima

'Ficoco je proizvod izvorno pripremljen za američko tržište na koji smo osobito ponosni. Pruža pregršt novih načina za uživanje u jednom od najpopularnijih okusa, koji volimo od djetinjstva i za kojim posežemo u svim raspoloženjima.

Okus kakaa će te razveseliti i oraspoložiti, a kad znaš da ga možeš konzumirati bez dodatnih masti, uživat ćeš u njemu još više. Drago mi je što su ovaj proizvod, uz kupce u Sjedinjenim Američkim Državama, prepoznali i kupci u Hrvatskoj, a uvjeren sam kako će u novom pakiranju biti još popularniji'', izjavio je Neb Chupin, direktor tvrtke Hermes International koja proizvodi džemove i namaze Dida Boža.

Ficoco je dostupan u teglicama mase 240 grama, a možeš ga pronaći u trgovinama dm-a, Kauflanda, Konzuma, Plodina, Tommyja te članicama lanca CBA i članicama lanca Ultragros. Izvrstan je uz kruh, peciva, palačinke ili croissante, možeš se koristiti kao preljev za voće ili sladoled, umak za kekse ili kolačiće, sastojak za muffine ili čokoladni fondue, premaz za kolače i torte. Osobito je ukusan kao glazura za mesno pečenje.

Više informacija potraži na www.didaboza.hr ili www.ficoco.com.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.