Dijeta 18. travnja 2012.

Upoznaj sudionike ''Mršavimo zajedno 5''

Mz_Zajednickajpg
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Počinje nova sezona našeg uspješnog projekta ''Mršavimo zajedno 5'' na portalu Zdrava Krava. Ove sezone mršavi se u paru, a s nama će tijekom dva i pol mjeseca trajanja projekta mršaviti dva para: poznati tv-voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica Nikolina Gerek te mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević

Prvi par: Davor i Nikolina

Prvi par koji će sudjelovati u petoj sezoni našeg projekta "Mršavimo zajedno" su poznati tv-voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica novinarka Nikolina Gerek. Nikolina i Davor zajedno rade već 15 godina i raduju se što će jedno drugom biti potpora tijekom zajedničke bitke sa suvišnim kilogramima.

Nikolina želi smršaviti 10 do 15 kilograma i učvrstiti trbuh za koji kaže kako joj je najveća kritična zona nakon trudnoće, a posebno se veseli što će je kroz projekt pratiti kolega Davor koji je uvijek zna nasmijati kada je najteže.

Želiš saznati više o Nikolini Gerek? Pogledaj njezin profil!

Davor kaže kako ima višak kilograma odkad zna za sebe, a najveća mu je želja izgubiti 10 kilograma, stanjiti i izdužiti noge kako bi mu korak bio lak poput gazelinog. Među svim kolegicama u redakciji, odabrao je Nikolinu jer smatra kako je ona prava partnerica i prijateljica koja će ga motivirati u zajedničkom mršavljenju.

Želiš saznati više o Davoru Meštroviću? Pogledaj njegov profil!

Drugi par: Andrea i Mladen

Drugi par koji će sudjelovati u petoj sezoni našeg projekta "Mršavimo zajedno" su mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević. Supružnici vjeruju kako će jedno drugom biti dobra podrška u zajedničkom mršavljenju, a najteže će im biti odricanje od kasnih večera koje su im najveći porok.

Andrea Matijević je ekonomistica i mlada majka dvoje djece i želi izgubiti 13 do 15 suvišnih kilograma koji su se nakupili tijekom dvije trudnoće. Kritične zone su joj noge, stražnjica i trbuh, a posebno je raduje što će mršaviti zajedno sa svojim suprugom Mladenom.

Andrea kaže kako je kao osoba dosljednija i upornija od Mladena, ali s druge strane, ona je i ''negativac'' koji navodi na grijeh kad je riječ o kasnim večerama. Andreine ideje teško se odbijaju, pa će Mladen zasigurno morati biti taj koji će je kočiti.

Želiš saznati više o Andrei Matijević? Pogledaj njezin profil!

Mladen očekuje da će uz pomoć Zdrave Krave smršaviti 15 kilograma, no ono najbitnije, da će od stručnjaka koji će ih pratiti cijelo vrijeme naučiti kako trajno održavati kilažu. Misli kako će njihovo zajedničko mršavljenje učiniti sve još boljim i lakšim jer će si kao par davati podršku.

Želiš saznati više o Mladenu Matijeviću? Pogledaj njegov profil!

O projektu

Zašto ove sezone mršavimo u paru?

Redakcija i stručni suradnici portala izabrati su kandidate nove sezone ''Mršavimo zajedno'' koji će zajednički gubiti kilograme pod stručnim vodstvom naše ekipe.  Glavni cilj mršavljenja u paru je dodatna međusobna podrška i motivacija (životnih) partnera koji zajedno prolaze sve izazove ovog projekta. Redakcija Zdrave Krave će kroz dva i pol mjeseca trajanja projekta pratiti napredak kandidata, bodriti ih i motivirati kako bi usvojili što više zdravih prehrambenih i životnih navika.

Mršavljenje pod vodstvom stručnjaka

'Mršavimo zajedno" je multidisciplinarni program mršavljenja kojeg su osmislili redakcija i stručnjaci portala zdravakrava.hr. Zdrava Krava je pokrenula ovaj program kako bi pokazala da se do vitke linije može doći usvajanjem jednostavnih i zdravih životnih navika, ali je za prve korake prema zdravijem i sretnijem životu ipak važna i podrška stručnjaka.

Prije početka projekta, obavezan je sistematski pregled kandidata, koji se radi u Poliklinici Sunce. Svakom kandidatu projekta ''Mršavimo zajedno'', naši stručnjaci nutricionisti iz nutricionističkog savjetovališta Vitaminoteka sastavljaju individualne jelovnike za zdravo mršavljenje. Uz poseban režim prehrane, ključni dio programa mršavljenja je i redovito vježbanje nekoliko puta tjedno pod stručnim vodstvom osobnog trenera u First Fitness&Squashtower u Zagrebu. Kao dodatak treninzima organizirano je i nekoliko LPG kozmetičkih tretmana koji im pomažu da lakše otope masne naslage i učvrste kožu. Uz njih je tijekom cijelog trajanja projekta i sportski psiholog Igor Čerenšek koji im pomaže u što boljoj organizaciji vremena i daje motivacijske savjete u trenucima kada im je to najviše potrebno.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ticaaaaa

      Imam pitanje ja želim smršavit 10 kg. i želim ići na ovom mršavimo zajedno u paru kako mogu doći do toga hvalaa

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Prijave za ovu sezonu su završile, ali ako se projekt bude ponovno organizirao, sve ćemo na vrijeme objaviti na portalu!

    • Default avatar -
      avidos

      sretno svima... kako se može prijaviti na navedeni projekt

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.