Zdravlje 03. svibnja 2012.

Donat Mg - čisti toksine i tjera stres

Boca__Znak_Prirodno450X300_1450X300_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakodnevno pijenje Donata Mg ima brojne pozitivne učinke za organizam. Na potpuno prirodan način pomaže izlučivanju štetnih tvari iz organizma, regulira kiselo-baznu ravnotežu, a ujedno i osigurava dovoljnu količinu neophodnih minerala, posebice magnezija

Za zdravo mršavljenje, dobru formu i vitalnost nije dovoljno samo uključiti tjelesnu aktivnost u svakodnevnicu. Ne zaboravi na važnost uravnotežene i raznovrsne prehrane, ali i na unos dovoljne količine tekućine. Osim toga, ne zaboravi na važnost čišćenja organizma. Voda odvodi štetne tvari iz stanica i na taj način iz organizma se eliminiraju različiti toksini koje unesemo hranom, pićima i zrakom. Donat Mg je pravi saveznik u borbi protiv suvišnih kilograma i za očuvanje zdravlja.

Kako ti Donat Mg može pomoći?

Magnezij poboljšava otpornost organizma, štiti srce i krvne žile i sprječava mišićne grčeve.

Redovito pijenje Donata Mg, pozitivno će utjecati na hidraciju, ali i blagotvorno stimulirati tvoj organizam na rad! Uklanjanjem nakupljenih štetnih tvari, osnažit ćeš svoj organizam, obnoviti preopterećeni probavni sustav, ali i smanjiti stres i tjeskobu.

Kako, kada i koliko piti Donata Mg?

Za detoksikaciju se preporuča popiti 0,5 l Donata Mg ujutro, natašte, toplog. Vodu je potrebno zagrijati na temperaturu 30-37ºC kako se metabolizam ne bi morao posebno truditi zagrijati ga na tjelesnu temperaturu, a i minerali su odmah na raspolaganju tjelesnim stanicama. Osim toga, zagrijavanjem se uklanja ugljikov dioksid koji može izazvati neugodno nadimanje.

Za više informacija pogledaj www.donatmg.net

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.