Eko 23. svibnja 2012.

Zelena recenzija: Green Magma

Img_6376
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U razdoblju od mjesec dana testirali smo Zelenu magmu - prirodni dodatak prehrani čiji je glavni sastojak dehidrirani prah mladog i svježeg lišća ječma uzgojen bez pesticida. Čitaj dalje i saznaj kako ovaj zeleni napitak utječe na um i tijelo, može li stvarno zamijeniti kofein ili pak otjerati umor

Dehidrirani prah mladog i svježeg lišća ječma, uzgojen bez pesticida glavni je sastojak ovog prirodnog dodatka prehrani. Možeš ga pronaći u prahu i u tabletama, a kombinacija antioksidansa, A, B , C i E vitamina, 19 aminokiselina, klorofila, folne kiseline, proteina i minerala čini Zelenu magmu omiljenom i među ljubiteljima sirove hrane, jer se radi o esenciji čistog soka, a organizmu daje energiju, jača imunitet te uklanja simptome alergija.

Kako je piti?

Za optimalni učinak Zelenu magmu treba piti dva puta dnevno, ujutro i navečer, na prazan želudac, 20 minuta prije obroka. Jedna čajna žličica praha (3 g) pomiješa se s običnom vodom (150 ml), a pri tome je vrlo važno da je voda hladna, jer topla voda neutralizira djelovanje aktivnih enzima. U slučaju da se nikako ne možeš prilagoditi na neuobičajan okus ovog zelenog napitka, možeš ga pomiješati sa zobenim mlijekom. Okus zobi odlično neutralizira okus Zelene magme i potpuno prevladava. Pakovanje od 150 g dovoljno je za 50 pripravaka.

Kako djeluje na tijelo i um?

Učinak Zelene magme osjetit ćeš već nakon 20-ak minuta. Ima energizirajuće djelovanje i pruža lijep osjećaj čistoće u cijelom tijelu. Kao da se tvoj cijeli organizam veseli zelenoj energetskoj injekciji. Ublažava umor, olakšava buđenje, vraća energiju i snagu za svakodnevne stresne aktivnosti. Posebno bi ga preporučili ako se trenutno nalaziš u stresnom životnom razdoblju ili imaš pojačane fizičke i psihičke napore, ali ipak trebaš imati na umu da je Zelena magma samo dodatak prehrani, tj. ne može zamijeniti zdrave balansirane obroke u svakodnevnoj prehrani.

Mali dvoboj: kava vs. Zelena magma

Za povremene uživaoce u kavi ili pak 'umjerene' ovisnike o kofeinu, ovaj zeleni napitak može vrlo brzo postati dostojna zamjena za jutarnju kavu. Ipak, ''težim'' ovisnicima o kavi bit će potreban duži vremenski period da u potpunosti prijeđu na zdravi zeleni napitak od mladog ječma.


Dodatne informacije:

Boja: svijetlo zelena

Okus i miris: miriši po mladoj zdravoj travi

Zeleni plus: uzgaja se bez upotrebe pesticida i umjetnih gnojiva, prateći metode ekološkog uzgoja te tako doprinosi zdravijem okolišu

Preporuka: piti ujutro i navečer na prazan želudac

Zašto probati: ako patiš od kroničnog umora, iscrpljenosti ili loše koncentracije Zelena magma ti zasigurno može pomoći u ublažavanju simptoma

Gdje je kupiti: u bio&bio trgovinama

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.