Zdravlje 24. svibnja 2012.

Popust na lasersku korekciju vida

Naocale
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Optical Express poklanja ti 50 posto popusta na lasersko uklanjanje dioptrije i rješavanje ostalih grešaka vida. Sada imaš priliku zaboraviti na naočale i leće zauvijek

Laserska korekcija vida zaista mijenja život! Danas je ona sve povoljnija kako bi svatko imao priliku podvrgnuti se zahvatu. Klikni i saznaj više o popustu.

Iskustvo s više od milijun zahvata

Optical Express je vodeća europska grupa za lasersku korekciju vida s više od milijun zahvata. Prate sve inovacije i trendove te jedini u Hrvatskoj koriste CustomVue i IntraLase tehnologiju pomoću kojih je zahvat moguće potpuno individualizirati. Uz dioptriju tako možeš riješiti i greške vida odgovorne za probleme pri noćnoj vožnji, odbljeske, razlivene slike itd.

Zahvat je potpuno bezbolan

U Optical Expressu vid su korigirali mnogi poznati sportaši, među kojima su Goran Ivanišević i Ivana Brkljačić te osobe iz javnog života, između ostalih Renata Sopek, Mirjana Hrga, Mirna Zidarić, Iva Jerković i mnogi drugi.

Nedavno je u Optical Expressu vid korigirao i poznati kazališni i televizijski glumac Slavko Sobin, koji je izjavio kako bi se već odavno odlučio korigirati vid da je znao koliko je zahvat bezbolan.

Zamisli život bez naočala

Ukoliko si i ti jedan od onih koji se cijeli život prilagođava svojoj dioptriji i zbog čega ti je ograničen izbor sunčanih naočala, razmisli o laserskoj korekciji vida.

Zamisli da više nikada ne moraš razmišljati o tome u koje se naočale mogu ugraditi dioptrijska stakla, da nesmetano možeš uživati na plaži i roniti bez straha za svoje kontaktne leće i više se nikad ne brinuti hoće li ti na plaži nešto ili netko oštetiti naočale!

Koja je cijena zahvata?

Sada je moguće zahvat obaviti za već od 200 kn mjesečno (ovisno o dioptriji i metodi). Sigurno potrošiš i više od 200 kn na stvari koje nisu bitne pa zašto ne bi uložio u ono najvažnije – svoje zdravlje!

Preuzmi kupon!

S punim povjerenjem obrati se Optical Expressu jer samo najbolje je dovoljno dobro za tvoje oči.

Fanovi Facebook stranice Optical Express također mogu preuzeti kupon za 50% popusta na pregled.

Provjeri i nove mogućnosti plaćanja na rate s kojima se do izvrsnog vida može doći s već od 200 kn mjesečno.

Za sve informacije nazovi na broj 01/48 60 644 ili posjeti web stranicu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.