Hrana 02. studenoga 2012.

Amway paketići magnezija i cinka

Miz
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tvrtka Amway, hrvatskom tržištu predstavlja Mineralne paketiće magnezija i cinka - dodatke prehrani koji opskrbljuju tijelo prijeko potrebnim mineralima. Inovativno pakiranje čini ih jednostavnim za korištenje, a gotova zrnca magnezija ili cinka mogu se konzumirati bez vode - bilo gdje i bilo kada

Mineralni paketići savršeno će se uklopiti u moderne, užurbane stilove života, a oduševit će i one koji ne vole tablete ili druge oblike dodataka prehrani.

Voćni okusi limuna i naranče

Današnji tempo života najčešće ostavlja malo vremena za razmišljanje o prehrani i zdravlju, a rezultira umorom, gubitkom energije i slabljenjem imuniteta. Upravo su magnezij i cink životno važni minerali koji su u takvim situacijama potrebniji no ikad. Osim što opskrbljuju tijelo dnevnom dozom magnezija ili cinka, Amway mineralni paketići osvježit će fantastičnim voćnim okusom limuna ili naranče te oduševiti jednostavnom i brzom primjenom.

Mineralni paketići magnezija

Magnezij je neophodan mineral koji doprinosi normalnom radu živčanog i mišićnog sustava, a pomaže i u smanjenju umora i iscrpljenosti. Amway mineralni paketići magnezija osvježavajućeg su okusa limuna, a svaki sadrži 375 mg magnezija što je preporučena dnevna doza. Mogu se konzumirati u svako vrijeme, a posebno su prikladni za zaposlene osobe zahtjevnog ili vrlo aktivnog životnog stila, žene, sportaše i sportašice, umorne osobe i osobe bez energije, kao i za odrasle osobe iznad 60 godina koje imaju smanjenu sposobnost apsorpcije magnezija.

Mineralni paketići cinka

Cink je važan za vitalnost tijela jer jača imunološki sustav te obnavlja kožu, kosu i nokte. Svaki Amway mineralni paketić cinka sadrži 10 mg cinka, odnosno preporučenu dnevnu dozu te je odličnog okusa naranče i limuna. Mineralni paketići cinka mogu se uzimati bilo gdje i bilo kada, a posebno su namijenjeni zaposlenim osobama zahtjevnog životnog stila, trudnicama i dojiljama, osobama koje žele spriječiti prehlade te osobama koji žele zdravu kožu. Prikladni su i za vegetarijance.

Dobitnici Amway Mineralnih paketića magnezija i cinka su...

Tri najkreativnija komentara koja su osvojila Amway Mineralne paketiće magnezija i cinka kriju se pod korisničkim imenima: arancha, bogatstvo i vrijedna. Dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrade obavijestiti putem e-maila.

Preporučena maloprodajna cijena Mineralnih paketića magnezija i cinka: 157,63 HRK. Ovaj proizvod kao i ostali proizvodi tvrtke Amway mogu se nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite www.amway.hr.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      sneky37

      draga moja zdrava krvavo željela bi od srca magnezij sa cinkom jer Patim od kroničnog umora majka sam dvoje djece koja su vrlo živahna po cjeli dan čula sam za proizvod pa bi ga željela jer mi je potrebna pomoć jer želim biti vedra i živahna a ne umorna i bez voljna

    • Default avatar -
      wolke

      Operirana sam od karcinoma dojke i moram jako paziti što unosim u organizam. Mislim da su proizvodi tvrtke Amwey ok.

    • Default avatar -
      matanic

      SVAKI DAN SE NOSIM SA STRESOM,POSAO,KUĆA, DJECA, I ZAPRAVO NE MISLIM NA SVOJE ZDRAVLJE.IMAM PROBLEMA S GLAVOBOLJAMA I ZNAM DA JE ZA TO MAGNEZIJ ODLIČAN IZBOR, A U KOMBINACIJI S CINKOM KOJI PRIDONOSI JAČI IMUNITET NEMA BOLESTI.SNJEŽANA MATANIĆ

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.