Hrana 17. siječnja 2013.

Obrok bogat proteinima

Narezaksalama
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Narezak bez mesa Vegetariana proizveden je na bazi sojinih proteina i biljnih ulja te ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila niti GMO sastojke. Vegetariana narezak savršen je za pripremu hladnog i brzog obroka bogatog proteinima za sve one koji se žele hraniti zdravo

Priča koja je počela još davne 1996. godine s prvom bezmesnom salamom proizvedenom u Hrvatskoj, iako na kratko prekinuta, nastavlja se ovih dana – Vegetariana proizvodi se vraćaju na police svih trgovačkih lanaca i prodavaonica zdrave hrane.

Bez umjetnih sastojaka

Vegetariana proizvodi pripravljeni su od visokokvalitetnih biljnih sastojaka i prirodnih začina bez GMO-a, bez umjetnih bojila i pojačivača okusa, te bez masti životinjskog podrijetla. Glavni izvor energije osiguravaju sojini i pšenični proteini. Stoga svi Vegetariana proizvodi u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve vegetarijanaca. Zato, ako voliš fino jesti, ali si nabacila koji kilogram viška ili pak želiš održati teško stečenu liniju? Ako ti obiteljski liječnik prijeti rigoroznom dijetom, jer ti je kolesterol na gornjoj granici, ako si sportašica ili se rekreativno baviš sportom, ili ako imaš dijabetes...

Na kraju i ako nisi ništa od toga, probaj Vegetariana proizvode jer oni unapređuju zdravlje, ali ne uskraćuju užitak! To su potvrdili vjerni potrošači u zadnjih 15 godina koliko je Vegetariana prisutna na njihovim tanjurima!

Naresci se mogu nabaviti u svim Superkonzumima i Mercatoru, a uskoro i u svim ostalim trgovačkim centrima.

Dobitnici su...

Pet najboljih komentara koja su osvojila poklon paket Vegetariana kriju se pod korisničkim imenima: papaog, Fiamma, magda59, zekopas i teica89. Dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrade obavijestiti putem e-maila.

Više info na: www.vegetariana.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      IvkaStrumf

      znam da nisam žena od pjesme,al eto probah ;)

    • Avatar Zdrava1987
      Zdrava1987

      @IvkaStrumf nemas smisla za stihove ali se vidi iskrenost

    • Default avatar -
      SaraKilijan

      Nisam vegetarijanka, te se često hranim u menzi jer sam još studentica i moram priznati da u zadnje vrijeme nerijetko biram vegetarijanske obroke i da mi puno bolje pašu od onih mesnih. Planiram se lagano prebacivati na tu prehranu, pa bi mi ovako nešto baš super dobro došlo za početak. Bar dok se malo ne naučim uvrstiti soju, tofu i ostale vegi proizvode u svoj meni.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.