Hrana 19. veljače 2013.

Najbolje dolazi iz prirode

Dolazi_Iz_Prirode-Uspravna
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imaš zdrave prehrambene navike i redovno koristiš prirodne proizvode za njegu? Uz popuste u dm-u po pristupačnim cijenama odaberi proizvode zdrave hrane i prirodne kozmetike koji najviše odgovaraju tvojim potrebama

Uz popuste u dm-u svoju ljepotu zdravljem hranim, prirodom njegujem. Zdrave prehrambene navike koje prije svega uključuju osviješten izbor namirnica iz kontroliranog uzgoja, ali i redovito korištenje prirodnih proizvoda za njegu potvrđuju onu staru uzrečicu da je zdrav duh u zdravome tijelu.

Pristupačne cijene i vrhunska kvaliteta

Znajući to, dm svim članovima Svijeta prednosti tijekom veljače u sklopu kampanje ''... jer najbolje dolazi iz prirode!'' nudi popust od 20 posto za sve proizvode zdrave hrane i prirodne kozmetike. Tako dobivaš ono najbolje – pristupačne cijene i vrhunsku kvalitetu. Ujedno povodom Međunarodne godine zaštite voda dm odvaja 1 kunu od svakog prodanog proizvoda uključenog u kampanju za realizaciju ekoloških akcija unutar dm green city projecta 2013..

Potraži sve one proizvode zdrave hrane i prirodne kozmetike koji najviše odgovaraju tvojim potrebama, otisni kupon na dm terminalu, iskoristi ga na blagajni uz predočenje active beauty kartice i štedi kupujući proizvode iz prirode koji će se zajedno s tobom pobrinuti za tvoje zdravlje i prirodnu ljepotu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.