Ljepota i relax 04. ožujka 2013.

40 nagrada za Dan žena

Mozaik-Uspravna
1/10
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U velikoj nagradnoj igri ''Lijepo je biti žena'', Zdrava Krava podijelit će 40 poklon paketa prirodne kozmetike. Ispuni obrazac i odaberi nagradu koju najviše želiš, u članku pročitaj više o kozmetici uz koju ćeš biti prirodno lijepa, a sve proizvode pogledaj u galeriji slika

Nagradna igra trajat će od 4. ožujka do 8. ožujka u 14 sati. Dobitnici se izvlače slučajnim odabirom putem računala u petak 8. ožujka. Dobitnike ćemo mailom obavijestiti o dobitku, a onima s prebivalištem izvan Zagrebačke županije nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu. Detaljna pravila igre pročitaj ovdje.  Poklone daruju: Dr.brandt, Dr.Hauschka, Delarom, Nuxe, Biobaza, Lavare, Biopha, John Masters Organics i Topicrem.

Obrazac za nagradnu igru potraži ovdje.

Dr.brandt te daruje:

Jednog čitatelja Dr.brandt daruje Hollywoodskim tretmanom, BB kremom i Detoxygen tretmanom u 2 koraka.

  • Dr.brandt detoxygen experience krema

Nagrađivani sinergijski sustav za detoksikaciju i oksidaciju iz 2 koraka koji otkriva sjajnu, revitaliziranu kožu te oponaša ordinacijski oksidacijski tretman.

• maksimizira transport kisika u stanice kože
• neutralizira toksična djelovanja
• detoksicira stanice kože
revitalizira i daje energiju umornoj koži za svjež i blistav izgled
štiti od štetnih utjecaja

  • Flexitone BB krema

Multifunkcionalna, anti-age, SPF30 zaštitna krema koja pruža savršeno prirodno prekrivanje sa samo jednom nijansom. Prvu BB kremu s flexitone tehnologijom koja pruža besprijekorno prekrivanje sa samo jednom nijansom. Formulirana s dr.Brandtovom flexitone tehnologijom koja se besprijekorno uklapa sa svim tonovima kože, ova multifunkcionalna krema trenutačno usavršava, pruža blistavost, hidratizira i štiti sa SPF30 zaštitom.

• besprijekorno se uklapa s većinom tonova kože
• pomaže kod ispravljanja nepravilnosti
• pruža zdrav sjaj
• štiti kožu od UVA/UVB zračenja sa SPF30
• pruža hidrataciju
• poboljšava izgled izražajnih linija i bora

Topicrem te daruje:

Topicrem daruje pet čitatelja nježnim vodicama za čišćenje lica i područja oko očiju.

Topicrem nježna vodica za čišćenje lica i područja oko očiju nježno i temeljito uklanja nečistoće te smiruje i omekšava kožu zahvaljujući ružinoj vodici. Napravljena je tako da što više odgovara prirodnom sastavu suza kako bi bila što nježnija za osjetljivo područje oko očiju.

Dermokozmetika Topicrem, proizvod francuskog laboratorija Nigy, namijenjena je njezi cijele obitelji - od rođenja do kasnih godina, i sa svojih osam linija pokriva sve potrebe kože. 

Za njegu cijele obitelji

Osnovna njega: pouzdani, učinkoviti i jednostavni proizvodi za osjetljivu kožu cijele obitelji

  • Izrazito suha koža: odgovor na posebne probleme s kožom, njega za grubu kožu koja zateže
  • Netolerantna koža: formula visoke tolerancije protiv crvenila i iritacije
  • Posebna dermatološka njega: linija za kožu sklonu gljivičnim infekcijama
  • Linija za izbjeljivanje: poseban program za kožu sklonu hiperpigmentaciji
  • Anti-age linija: njega protiv bora i gubitka čvrstoće zrele kože
  • Organska njega za bebe: najranija njega za novorođenčad, s certifikatom Ecocert

    Obrazac za nagradnu igru potraži ovdje.

Nuxe te daruje:

Nuxe daruje dva čitatelja s čudesnim suhim uljem i čudesnim suhim uljem sa zlatnim sjajem.

Riječima Alize Jabès, Nuxe Huile Prodigieuse legendarno suho ulje nastalo je u ključnom trenutku njezinog života, u iščekivanju svojeg prvog sina. Rastrgana između mnogih obaveza, često je među dva sastanka u ured nosila kolijevku kako bi se i tijekom dana brinula za svoje dojenče. Kao mlada majka i mlada poduzetnica, osmislila je Huile Prodigieuse (franc. Prodigieux – čudesan) upravo iz potrebe za jednim jedinstvenim višenamjenskim proizvodom namijenjenog svim ženama novog doba koje su poput nje tražile jednostavan i učinkovit proizvod za njegu, ali s posve novom teksturom i neodoljivim mirisom.

Poslastica za svevremenske žene

Nuxe Huile Prodigieuse ili Čudesno suho ulje višenamjenski je proizvod za njegu tijela, lica i kose, a njegova tajna krije se u čak 6 biljnih ulja koje sadrži – lješnjak, makadamija, slatki badem, kamelija, gospina trava, borač - te je iznimno bogato vitaminom E.

Njegova glamurozna verzija, Nuxe Huile Prodigieuse OR Čudesno suho ulje sa zlatnim sjajem, idealno je za svećane prilike i uvijek kada želite izgledati posebno, a svojoj koži podariti profinjeni zlatni sjaj. Zlatno ulje daje koži nijansu tamnije boje pa prekrasno naglašava preplanulost, a na nogama djeluje poput svilenih čarapa.

Delarom te daruje:

Delarom daruje pet čitatelja s uljem za uklanjanje šminke s očiju.

Delarom ulje za uklanjanje šminke s očiju lagane je i nježne teksture koja trenutačno uklanja nečistoće ne ostavljajući masni sloj. Oftalmološki testirano.

Sastojci: Zaglađujuće i omekšavajuće ulje pamuka, ekstrakt nevena koji omekšava i detoksicira, ekstrakt sljeza s umirujućim i emolijentnim svojstvima.

Uz pomoć znanstvenika Delarom je osmislio prirodne i inovativne proizvode bogatih, ali laganih, delikatno parfimiranih tekstura. Poštivanje okoliša i prirode vrijednosti su na kojima se temelje istraživanja ovoga branda. Cilj je proizvoda zadržati sinergiju učinkovitosti, harmonije, ravnoteže i osjećaja ugode.

Esencijalna ulja biljaka s Mediterana

Delarom proizvodi sadrže esencijalna ulja biljaka mediteranskog područja. Neki su proizvodi čak i čisti kozmetički koncentrati. Njihovo djelovanje ima pročišćavajuća, umirujuća, revitalizirajuća, detoksicirajuća, uravnotežujuća i opuštajuća svojstva. Osvježavajuće arome daju osjećaj dobrobiti, opuštanja i toniziranja svaki dan.

Biljni, aromatizirani i prirodni Delarom koncentrati kožu osvjetljavaju vraćajući joj zdrav sjaj. Kreme, ulja, balzami i serumi na različite načine oživljavaju, stimuliraju i proljepšavaju kožu. Delarom osigurava prirodan i svjež izgled.

John Masters Organics te daruje:

John Masters Organics daruje četiri čitatelja s proizvodom po izboru.

  • Regenerator od ružmarina i metvice

Lagana i nježna formula kosu njeguje i olakšava raščešljavanje s čak 18 certificirano organskih sastojaka. Prirodni proteini soje i ulje boražine nadodaju kosi sadržaj lipida dok proteini pšenice vraćaju kosi snagu i sjaj. Regenerator je iznimno osvježavajućeg i vedrog mirisa metvice i ružmarina pomaže pri raščešljavanju kose nakon pranja dok ju istovremeno hrani i regenerira. Odličan je za sve tipove kose i dovoljno nježan za obojenu kosu.

  • Biljni piling za kosu i održivač boje 

Mješavina 7 certificirano organski uzgojenih ljekovitih biljaka i organskog jabučnog octa dubinski čisti naslage na kosi od različitih nečistoća. Vlasištu vraća ravnotežu pH, koja je često narušena bojenjem. Ovaj proizvod odlično zatvara boju u kosu i čini učinak bojenja trajnijim.

  • Regenerator za sve tipove kose  

Izniman John Masters regenerator potpuno očišćen od mirisa. Jedinstvena mješavina blagotvornih ekstrakata arnike i nevena s dodatkom hijaluronske kiseline koja kosu štiti, hidratizira i raščešljava. Ne sadrži sodium lauryl sulfate i dovoljno je nježan za obojenu kosu.

  • Gel za pranje lica od ruže

Nježan i ugodan gel za pranje lica od ruže sadrži najkvalitetnije biljke koje kožu čiste od nečistoća i viška masnoća ostavljajući je osvježenom i čistom. Ekstrakt trputca na kožu djeluje zacjeljujuće i smanjuje iritacije, dok ulje ruže poboljšava cirkulaciju i koža upotrebe zasjaji zdravim sjajem.

Dr.Hauschka te daruje:

Dr.Hauschka daruje osam čitatelja s kupkom od lavande.

Uroni u meki, topao zagrljaj vode i promatraj kako te brige polako napuštaju. Dr.Hauschka uljna kupka od lavande vodi te na putovanje u aromatične svjetove s ugođajem koji te umiruje. Prava eterična ulja od svježeg lišća, kore, iglica ili cvjetova odabranih biljaka dobivena su pažljivo provedenom destilacijom vodenom parom zbog čega su zadržala dragocjene mirise.

Umjetnost kupanja

Ovi mirisi prizivaju sjećanje na vruće noći uz more, a sve se kupke mogu koristiti i za tuširanje. Sposobnost lavande da akumulira snagu sunca i svjetla snažno povećava vitalnost oslabljenog, stresu izloženog organizma. Eterično ulje od lavande, koje je osnova ove fine uljne mješavine, djeluje smirujuće te doprinosi dobrom osjećaju cijelog tijela. Dr.Hauschka kupka od lavande potiče zdrav, okrepljujući san. Posebno je dobra za njegu suhe, osjetljive i dječje kože.

Biopha te daruje:

Biopha daruje pet čitatelja poklon paketom koji sadrži gel za tuširanje od zelene jabuke, organski deo roll on s mirisom pamuka i gel za kosu.

Potekla iz farmaceutskog svijeta, ekspertiza Biopha Laboratorija stvorila je novu liniju proizvoda koji su 100 posto u skladu s odgovarajućim ekološkim i biološkim kozmetičkim standardima te su certificirani Ecocert-om.

Gel za tuširanje zelena jabuka

Gel za tuširanje s mirisom zelene jabuke i formulom bez sapuna i s fiziološkim pH faktorom, nježno i temeljito čisti kožu zahvaljujući formuli obogaćenoj. Aloe vera ima hidratantna i umirujuća svojstva koja pomažu pri stvaranju hidrolipidnog zaštitnog sloja na koži

Gel za kosu ''wet look''

Biopha Nature gel za kosu, s efektom ''wet look''. Potpuno organske formule, za sve tipove kose. Prirodna alternativa standardnim gelovima za kosu, koji kosu čine suhom, lomljivom i podložnom ispadanju. Na kosi ne ostavlja masni, ljepljivi film, kosa ostaje čista tijekom cijelog dana.

Roll-on dezodorans cvijet pamuka

Biopha Organic dezodorans s mirisom cvijeta pamuka, blaga i pouzdana zaštita za osjetljivu kožu, bez alkohola, sadrži prirodne sastojke čije aktivne tvari neutraliziraju neugodan miris znoja. Omogućite svojoj koži da slobodno diše uz optimalnu zaštitu koja poštuje prirodne procese kože.

Biobaza te daruje:

Biobaza daruje pet čitatelja poklon paketom s Biobaza Harmony koncentratom, sapunom lavanda-maslina i sapunom smilje-čajevac.

Biobaza daruje čitateljice luksuznim paketom prirodne kozmetike farmaceutske kvalitete. Dva sapuna, bez životinjskih sastojaka, Hydratation i Antiseptic, bogata su hranjivim i eteričnim uljima, nježno čiste kožu, intenzivno je njeguju te je ostavljaju blago mirisnom.

Intenzivna njega

Nakon ugodnog tuširanja, koža će uživati u intenzivnoj njezi koncentratom bademovog mlijeka za tijelo s citrusima iz nove, ekskluzivne linije Biobaza Harmony. Ova krema sadrži kompleks prirodnih ulja koji njeguju kožu i pružaju joj dubinsku hidrataciju. Sto posto prirodnog sastava, svilenkaste, bogate teksture, s uljima badema, avokada i pšeničnih klica, shea maslaca i vitamina E, Biobaza Harmony koncentrat bademovog mlijeka s citrusima trenutno obnavlja suhu, ispucanu ili oštećenu kožu te joj vraća elastičnost, mekoću i zdrav izgled.

Lavare te daruje:

Lavare daruje pet čitatelja sa šećernom pastom za egipatsku depilaciju, anticelulitnim sapunom i krutim serumom od lavande.

Proljeće voli zdravu i lijepu kožu! Zato Lavare Kozmetika čitateljicama Zdrave krava poklanja ručno rađenu Lawax šećernu pastu za egipatsku depilaciju. Pripremljena isključivo od prirodnih sastojaka, Lawax pasta gotovo bezbolno uklanja sve dlačice, te one rastu sporije, tanje su i svjetlije. Šećer, koji se za depilaciju koristio još u doba Egipćana, ne lijepi se za kožu i ne uzrokuje upale, a eterično ulje čajevca ima blago antiseptičko djelovanje i smiruje crvenilo. Nakon depilacije koža ostaje glatka i meka do 4 tjedna. Uz dlačice, ženin najveći neprijatelj je celulit. Lavare Kozmetika stoga poklanja i ručno rađeni

Sapun s makom

Anticelulitni sapun s makom koji nježno čisti kožu, uklanja odumrle stanice, a zahvaljujući sitnim zrncima maka i ekstraktu kave, učinkovito potiče cirkulaciju te koža postaje trenutno zaglađena i osjetno mekša. Za potpunu njegu, u poklon paketu nalazi se i novi Kruti serum s lavandom koji sadrži bogatu formulu karite i kakao maslaca te vitamina E koji hrane kožu, obnavljaju njen površinski sloj i štite je od isušivanja.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      jose_a

      objavili su : http://www.zdravakrava.24sata.hr/clanak/3398/dobitnici-nagradne-igre-za-dan-zena

    • Default avatar -
      DanielaM

      Kada če objava dobitnika

    • Default avatar -
      natasenka

      Ma bez obzira tko će biti izvučen, svaka čast! Uljepšali ste nježnijem spolu ovaj dan, a i svima vama ljepšeg spola redakcije SRETAN DAN ŽENA!!!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.