Hrana 19. travnja 2013.

Kremast mliječni napitak s okusom kave

Choco-Uspr
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Voliš li druženja s prijateljima uz omiljeni napitak? Isprobaj novi kremasti mliječni napitak s okusom kave Nescafé Caffè&Latte koji dolazi u praktičnim pojedinačnim pakiranjima, a dostupan je i u vrećici. Izaberi između tri okusa, čokolade, original ili vanilije i uživaj u kremastom napitku

Tri okusa

Nescafé je proširio svoj asortiman proizvoda s novim brandom, kreiranim posebno za tržište naše regije - Nescafé Caffè&Latte. Novi proizvod nastao je kao odgovor tvrtke Nestlé na sve učestalije upite za jednako kvalitetnim, a istodobno cjenovno prihvatljivijim proizvodima. Istraživanja koja su rađena lokalno ukazala su na promjene u navikama ljubitelja kave. 

Po prvi puta, u svojoj 75 godina dugoj povijesti, Nescafé je kreirao potpuno novi brand prema željama potrošača iz naše regije. Nescafé Caffè&Latte nastao je nakon višegodišnjih istraživanja navika i ukusa potrošača, s posebnim osvrtom na hrvatske potrošače. Nescafé Caffè&Latte dolazi kao kremasta kombinacija u tri različita okusa: original, čokolada i vanilija. Posebno je privlačan mlađoj populaciji kojoj predstavlja prvi susret s ritualom ispijanja kave te ga osim jednostavnosti pripreme odlikuje i mogućnost kupnje u vrećici kao i pojedinačno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.