Eko 12. lipnja 2013.

Zelena recenzija: Balzam za tuširanje

Limun2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dolazak lijepih sunčanih dana potiče nas da više pažnje posvetimo njezi svoje kože pa smo odlučili isprobati novitet na tržištu prirodne kozmetike: Dr.Hauschka balzam za tuširanje od limuna i limete. Provjerili smo kako djeluje na kožu, duh i tijelo, te da li zaista učvršćuje i energizira tijelo

Kremasta struktura s mirisom citrusa

Balzam za tuširanje od limuna i limunske trave dolazi u elegantnoj bijeloj bočici od 200 ml, i svojim izgledom nikako ne podsjeća na klasične gelove za tuširanje. Otvara se pritiskom prsta na čep s čime je omogućeno jednostavno doziranje količine koju ćeš nanijeti na dlan. Iz bočice izlazi bijela kremasta struktura koja odmah privlači pažnju svojim opojnim citrusnim mirisom.

Kako se ponaša na koži?

Nanošenje na kožu je izrazito ugodno, možemo ga usporediti s nanošenjem losiona ili umirujuće kreme za tijelo, a na koži se dobro rasprostire. Primijetili smo se kako se pjeni puno manje od uobičajenih komercijalnih preparata za tuširanje koji sadrže puno sintetičkih sastojaka, zapravo pjeni se vrlo malo i to tek kada se nanese veća količina ovog balzama. Iznenađujuće je što iako je kremaste strukture, ispire se brzo i lako, a nakon njega ne ostaje masni trag, što je veliki plus ovom proizvodu.

Tuširanje bez suhoće, iritacija i crvenila

Na koži nije izazvao nikakve iritacije, niti crvenilo, a nije se pojavio ni onaj neugodan osjećaj zatezanja koji se često javlja kod korištenja gelova za tuširanje sa sintetičkim sastojcima. Nekoliko dana nakon korištenja, primjećujemo kako je koža značajno utegnutija i tonizirana nakon tuširanja. Upravo je miris limuna sjajan izbor za ljetne mjesece, jer osvježava i energizira. Zbog visokog udjela suncokretovog i avokadovog ulja, te nježnih šećernih tenzida, Dr.Hauschka balzam za tuširanje djeluje protiv isušivanja kože. Ekstrakt dunjinog sjemena potiče kožu da upije i zadrži vlagu, te ovaj proizvod za tuširanje čini još nježnijim i kremastijim.

Iako je nešto skuplji od klasičnih gelova za tuširanje na našem tržištu, posebno ga preporučujemo za jutarnje razbuđivanje, jer ćeš se uz ovaj luksuzni balzam osjećati poput princeze, a tvoja koža, duh i tijelo će biti ispunjeni snažnom energijom prirode.

Dodatne informacije:

  • Boja: bijela
  • Miris: osvježavajući citrusni miris
  • Tekstura: kremasta
  • Nanošenje: ugodan na kožu, ne pjeni se, lako se nanosi i ispire, ne ostavlja masni trag
  • Zeleni plus: svi sastojci su prirodni, ne sadrži sintetičke boje ni mirise
  • Dodatni benefiti: osim što energizira, također lagano učvršćuje i tonizira kožu
  • Zašto probati: ako želiš energizirati tijelo i priuštiti si pravi mali luksuzni tretman za tijelo, duh i um
  • Preporuka: balzam od limuna je odličan izbor za prvo jutarnje tuširanje i vruće ljetne mjesece
  • Gdje kupiti: u bio&bio trgovinama

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar TanjaLana
      TanjaLana

      potpisujem svaku riječ. :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.