Hrana 20. lipnja 2013.

Kuhaj u ritmu ljeta 2013!

Zk_Clanak
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava ponovno traži kuharicu ljeta! Pošalji nam recept za svoj omiljeni ljetni napitak i sudjeluj u akciji "Kuhaj u ritmu ljeta 2013". Kuharica koju odaberemo osvojit će Smoothie Maker. Potraži obrazac u članku i prijavi se!

Više informacija o samoj nagradi možeš saznati na linku ili na broju: 052/ 630 041.

Obrazac za prijavu u akciji "Kuhaj u ritmu ljeta 2013." potraži ovdje.

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu ljeta?

  • Pripremi svoj omiljeni ili tek novootkriveni ljetni smoothie sa zdravim sastojcima
  • Fotografiraj svoj napitak. Potrudi se da ga snimiš u lijepom ambijentu i da fotografija bude dobre kvalitete
  • Pošalji nam recept i fotografiju napitka, svoje ime, prezime, adresu i broj telefona putem obrasca za prijavu
  • Pričekaj našu odluku - ponedjeljkom objavljujemo recept tjedna
  • Svi tjedni recepti ulaze u konkurenciju za top-recept sezone.
  • Svakog tjedna među pristiglim receptima redakcija portala zdravakrava.hr bira recept tjedna te među njima na kraju sezone odabiremo top recept ljeta i kuharicu ljeta.

Kuharica ljeta 2013. čiji recept osvoji najviše bodova osvojit će vrijednu nagradu Smoothie Maker, izuzetno kompaktan i suvremenog izgleda koji se uklapa u svaku kuhinju. Ne zauzima mnogo prostora i jednostavan za korištenje. Jedna on najvećih prednosti Smoothie Makera pred drugim mikserima na tržištu jest što se čisti potpuno sam! Nije ga potrebno rastavljati, dovoljno je staviti malo vode u čašu, pokrenuti ga i oštrice se same operu! Revolucionaran je po svom dizajnu, uštedjet će ti trud, prostor i vrijeme.

Zahvaljujući njegovim nevjerojatnim osobinama i jedinstvenim funkcijama, tvoj će sok biti gotov u nekoliko sekundi. Smoothie Maker koristi nov patentiran sistem oštrica koje sijeku i mute istovremeno. Posebna funkcija nagiba maksimalno pojednostavljuje paljenje i gašenje uređaja. Smoothie Maker je za cijelu obitelj, potpuno je siguran i za najmlađe članove!

Obrazac za prijavu u akciji "Kuhaj u ritmu ljeta 2013." potraži ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.