Ljepota i relax 04. srpnja 2013.

Dobitnica vikenda za dvoje na Lošinju!

Punta-Beach310
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našoj nagradnoj igri koja je trajala od četvrtka 04. srpnja do srijede 10. srpnja, najsretnija registrirana korisnica Zdrave Krave osvojila je vikend za dvoje u Velom Lošinju u Vitality Hotelu Punta. U članku pročitaj ime dobitnice koju ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Dobitnica vikenda na Lošinju!

U našoj nagradnoj igri najsretniji registrirani korisnik Zdrave Krave mogao je osvojiti vikend za dvoje u Velom Lošinju u Vitality Hotelu Punta. Sudionici su trebali biti registrirani korisnici Zdrave Krave i trebali su točno odgovoriti na pitanje koje im je bilo postavljeno u našem newsletteru. Slučajnim odabirom putem računala izabrana je jedna dobitnica, a kontaktirat ćemo je e-mailom i obavijestiti je o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnica vikenda za dvoje u Velom Lošinju u Vitality Hotelu Punta je: Marija Vuljanić.

Pravila nagradne igre pročitaj ovdje.

Miomirisna lošinjska priroda

Ako tražiš malo vremena za sebe, malo mira za sakupljanje misli i opuštanje, malo novih iskustava za oplemenjivanje duha i tijela, Vitality Hotel Punta u Velom Lošinju idealno je mjesto za tebe. Smješten u oazi miomirisne lošinjske prirode, hotel Punta odiše prirodnom aromaterapijom, pozitivnom energijom i ugodom. Obavijaju ga mirisi lovora, ružmarina i limuna koji se provlače i kroz gastronomske delicije, posebno osmišljene wellness tretmane, ali i 100 posto prirodnu Vitality Essence kozmetiku koja se nalazi u sobama.

Povrh toga, sinergija prirode i Vitality Zone, omogućit će ti da kroz terapeutske tretmane ili vježbe body tehnike usvojiš zdrave navike za život. U Vitality Hotelu Punta možeš uživati punim plućima tijekom cijele godine, a najljepši suvenir koji ćeš ponijeti sa sobom, a dokazano je već stoljećima, bit će tvoje zdravlje.

Više o Vitality Hotelu Punta doznaj ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar mala_marija
      mala_marija

      ajmeeee...ne vjerujem!!!hvala vam punooooo...

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga salviaofficinalis, javi nam se na info@zdravakrava.hr pa ćemo provjeriti jesi li pretplaćena na naš newsletter. Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      salviaofficinalis

      Nisam ni ja dobila newsletter, a označila sam da želim i nije u spamu :/

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.