Hrana 03. listopada 2013.

Odabrani dobitnici vege paketa!

Vege-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našem nagradnom natječaju koji je trajao do 09. listopada, Zdrava Krava odabrala je deset dobitnika Vegetariana poklon paketa. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Dobitnici

U našem nagradnom natječaju čitatelji su mogli osvojiti jedan od deset vegetarijanskih poklon paketa u kojima se nalazi vege narezak, hrenovke i burger. Sudionici su trebali u komentarima napisati koji je njihov najdraži vegetarijanski obrok. Mi smo izabrali deset najkreativnijih komentara, a dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom i obavijestiti ih o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnici su: azra, lepid, doroteica, grasevina9, sanja07, dadoitea, dudilo, bogatstvo, natasa85 i MonikaSa.

Zdrava hrana svakog dana

Nakon nekoliko godina izbivanja, dobro poznati domaći proizvođač bezmesnih narezaka vratio se u gotovo sve veće prodajne centre. Od sada, Vegetariana proizvode možeš pronaći na policama Super Konzuma, Interspara, Bille, Mercatora te Metro-a. Svjedoci smo sve veće brige o zdravlju i kvaliteti života.

Trend zdrave prehrane nalazi se u punom zamahu, a marka Vegetariana savršeno osluškuje potrebe suvremenog potrošača. Proizvodnjom kvalitetnih proizvoda za brz i zdrav obrok, već dugi niz godina uspješno opravdava zadobiveno povjerenje potrošača. Pored narezaka, na policama možeš pronaći i bezmesne Fit hrenovke, namaze od  šampinjona, maslina i tartufa te Fit burgere. Ukusni će proizvodi u potpunosti zadovoljiti nepca i najvećih gurmana, istodobno vodeći brigu o tvom zdravlju.

Bez pojačivača okusa i umjetnih bojila

Svi proizvodi marke Vegetariana ne sadrže GMO sastojke, pojačivače okusa te umjetna bojila, dok samu bazu čine sojini i pšenični proteni. Također, s obzirom na užurbanu svakodnevicu s kojom se suočava velika većina populacije, važno je spomenuti i izuzetno jednostavnu pripremu bezmesnih obroka. Odaberi svoj Vegetariana proizvod i obogatite svoj dnevni jelovnik zdravljem!

Prati Vegetarianu na Facebooku, a više informacija možeš doznati i na njihovoj web stranici vegetariana.hr ili ih kontaktirati putem e-maila: info@vegetariana.hr.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      natasa85

      Hvala i ovdje! :)))

    • Default avatar -
      nina0407

      Pa ako je najdraži obrok ne može ih biti nekoliko.Nisam niti ja napisala točan recept ali sam napisala najdraži obrok a ne nabrajala što sve volim. Niste u pravu,iako čestitam dobitnicima.

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga nina0407, nismo tražili najdraži vegetarijanski recept, nego najdraži vegetarijanski obrok. Pozdrav od Zdrave Krave

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.