Ljepota i relax 09. listopada 2013.

Dobitnici knjige 'Moć životne energije'!

Knjiga_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnom natječaju u kojem su se dijelile knjige 'Moć životne energije', poznate bioenergetičarke Biserke Blašković, Zdrava Krava odabrala je pet dobitnika. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Dobitnici

U našem nagradnom natječaju čitatelji su mogli osvojiti knjigu 'Moć životne energije', poznate bioenergetičarke Biserke Blašković. Sudionici su trebali u komentarima napisati što bi u svom životu željeli promijeniti na duhovnoj razini. Mi smo izabrali četiri najbolja komentara, a dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom i obavijestiti ih o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnici su: scalia, tatty37, Linda5, doroteica i Imutak

Kako pokrenuti uspavanu energiju?

Autorica knjige 'Moć životne energije', Biserka Blašković, dugi niz godina stjecala je iskustva kroz životne probleme i tegobe svojih pacijenata. Trudila se pomoći im ublažiti nezadovoljstvo i bol bioenergijom ili praktičnim savjetima.

Duhovna i fizička razina ljudskog bića

Tada je nastala spomenuta knjiga s ciljem da u drugima probudi svijest o tome kako pokrenuti uspavanu energiju koja kola ljudskim tijelima te im potakne volju za životom. Autorica u knjizi pokušava čitateljima prenijeti dio iskustava i objasniti zašto se poremećaji prvo pojavljuju na duhovnoj, a tek onda na fizičkoj razini ljudskog bića. Savjetuje kako da si pomogneš provjerenim tehnikama kao što su joga, tai chi, autogeni trening ili iscjeljivanje plesom. U knjizi također možeš pronaći i poglavlje o zdravom načinu prehrane.

Knjigu potraži u Pošti za 59,90 kn i zakorači u zdravu dimenziju života.

Pročitaj razgovor s Biserkom gdje ćeš saznati zašto smo se ponekad spremni i razboljeti da bismo dobili malo pažnje i ljubavi. Klikni ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Kiki44
      Kiki44

      Pozdrav svima!Scalia,tebi poseban pozdrav!Eto,već si učinila jedan veliki korak-rekla si:"želim živjeti ovdje i sada!"Tako si sama sebi na neki način zapovijedila:ŽIVI!Svi mi možemo pametovati jedni drugima i davati savjete,učini ovo ili ono,te nemoj ovo ili ono.Zato bi bilo dobro...u stvari imam prijedlog za Zdravu Kravu-zašto ne bismo imali jedan forum ili nešto slično gdje bi jedni drugima mogli davati savjete,razmijenjivati mišljenja i iskustva,biti podrška jedni drugima u raznim problemima.Kad čovjek neke svoje probleme podijeli s drugim ljudima i posluša njihova mišljenja,počne drugačije razmišljati i shvati da nije uvijek nužno njemu najteže,da ima i gorih problema od mojih vlastitih pa kad čovjek sam sebi kaže:ajme meni,a ja sam mislio kako mi je teško...vidi ono...ponekad smo malo depresivni i kukamo sami nad sobom,a tako je malo potrebno da bi bili sretni,samo se treba okrenuti oko sebe i pronaći otvorena vrata ka sreći.Scalia,ne dopusti si razmišljanje kako bi bilo najbolje da te nema,VOLI sebe!Ta vjerujem da si vrijedna toga da voliš sama sebe,a tad će ti i svi tvoji problemi biti lakši...kad čovjek nauči voljeti sebe,tada shvati da ga i drugi ljudi vole i cijene i da je svatko od nas dostojan življenja.

    • Default avatar -
      scalia

      Nemam više životne energije ali baš niti malo.4 godine fukcioniram poput robota,dišem ali ne doživljavam,ne osjećam.Svi hormoni u mome tijelu su u neravnoteži i to velikoj.Štitnjača ne radi-kažu os stresa,hipofiza pojačano radi-kažu opet od stresa.Savjeti poput ne smiješ se nervirati i slično i nemaju neke velike koristi za mene jer mi fali ključan savjet a to je kako to postići.Kako zadržati svoj mir i svoju ravnotežu i pustiti da se moja životna energija umjesto tableta bori za svime.Kako probuditi organizam koji je 4 godine na stand by-u.Ovajj razgovor s Biserkom gdje ćeš saznati zašto smo se ponekad spremni i razboljeti da bismo dobili malo pažnje i ljubavi u biti mi je objasnio gdje je korijen mojih bolesti ali opet trebam pomoć kako se izvući iz tog začaranog kruga apatije i nezadovoljstva te manjka volje za životom.Puno puta zamišljam kako bi bilo lijepo da me nema.Rečenica koju sam najčešće čula je da ja sama na sebe navlačim negativnu energiju i da sam sama sebi najveći neprijatelj.E pa znate šta čitajući ovaj članak odlučila sam da želim nešto promijeniti,da ne želim biti više zarobljena između jučer i sutra već želim -ŽIVJETI OVDJE I SADA.

    • Default avatar -
      tatty37

      Neću ja puno pisati o svemu zašto bi željela osvojiti ovu dragocjenu knigu ...samo ću sve sve sakupiti u jednoj rečenici:"Meni je hitno potrebna ova knjiga jer vjerujem da je ona moja -slamka spasa-koja će u meni prouditi svijest kako ponovo nakon što sam dotaknula dno dna,volju za životom."Lijep pozdrav, tatty37

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.