Zdravlje 11. studenoga 2013.

Želiš na lasersku korekciju vida?

Oko_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnogim ljudima san je riješiti se naočala i kontaktnih leća zauvijek, a ipak dobro vidjeti svijet oko sebe. Rješenje je lasersko skidanje dioptrije. U Poliklinici Bilić Vision, LASIK i PRK su dvije najizvođenije metode laserskog uklanjanja dioptrije; bezbolne su i sigurne te omogućuju brz povratak normalnim aktivnostima

Nema nikakve razlike u mogućim nuspojavama kod laserskog skidanja dioptrije u jesenskim ili zimskim mjesecima. Jesen je idealno vrijeme za postupak koji je brz, bezbolan te dovodi do brzog povratka oštrog vida. Nošenje naočala ili kontaktnih leća ponekad otežava bavljenje sportom ili rekreativnim aktivnostima kao što su planinarenje, šetnje, rolanje, vožnja biciklom ili motorom.

Problema nošenja naočala javlja se i prilikom odlaska na skijanje stoga zaboravi naočale, riješi se dioptrije i vrati se svojim aktivnostima već nakon dva tjedna oporavka! Odsada se i ti možeš riješiti naočala ili kontaktnih leća i skinuti dioptiju u Poliklinici Bilić Vision posve besplatno!

Riješi kviz znanja!

Priredili smo za svoje čitatelje KVIZ ZNANJA o laserskom skidanju dioptrije. Nije potrebno imati doktorat medicinskih znanosti da bi se točno odgovorilo na pitanja.

Pet jednostavnih pitanja o laserskom skidanju dioptrije dovest će te do glavne nagrade - posve besplatne laserske korekcije vidne oštrine, besplatnog predoperacijskog očnog pregleda i tri besplatne poslijeoperacijske kontrole! Znanje, brzina i točnost bit će bogato nagrađeni.

Imamo za tebe čak tri utješne nagrade – besplatni predoperacijski očni pregled – za sve one koji sanjaju život bez naočala ili kontaktnih leća.

Zaigraj uz 24sata i Polikliniku Bilić Vision i ostvari svoje snove!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.