Hrana 14. studenoga 2013.

Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!

Gi_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Portal Zdrava Krava organizirao je izazov 'Kontroliraj svoj glikemijski indeks'. Stručnjaci Zdrave Krave savjetovatli su te kako kontrolirati razinu šećera u krvi i objasnili kako GI – glikemijski indeks u svakodnevnoj prehrani utječe na tvoju tjelesnu težinu, zdravlje i vitalnost

Glikemijski indeks (GI) mjera je koja označava intenzitet povišenja razine glukoze u krvi nakon konzumiranja određene hrane. Jednostavni ugljikohidrati poput šećera, slatkiša i slastica imaju najviši glikemijski indeks te ih treba izbjegavati. Konzumiranjem namirnica s niskim glikemijskim indeksom produljit ćeš sjećaj sitosti nakon obroka i tako spriječiti epizode prejedanja tijekom dana.

Izazov Zdrave Krave

Svi prijavljeni korisnici su tijekom studenog i prosinca dobili tri e-mail poruke sa savjetima kako prehranom kontrolirati podizanje razine šećera u krvi, na što obratiti pozornost prilikom kupnje te kako glikemijski indeks može pomoći kod mršavljenja.

Prva e-mail poruka stigla je 21. studenog, druga 28. studenog, a treća 5. prosinca. Nakon naših savjeta putem e-mail poruka, čitatelji su nam u periodu od 5. do 13. prosinca mogli slati svoja iskustva i komentare, a najbolje smo nagradili.

Dobitnici sokova s niskim GI!

Svi registrirani korisnici koji su se uključili u izazov i poslali svoje komentare mogli su osvojiti jedan od 10 poklon paketa GI Control koji sadrže: Vindija termo torbu, 6 okusa GI Control soka (oba pakiranja 1,75l i 0,5l) + Vindija baseball kapa.

Dobitnici GI control poklon paketa su: Aleksandra Svečnjak, Josipa Štivičić, Gabriela Hodak, Rozalija Zajac, Rea Lujić, Ljubica Brigitte Nikić, Anita Tuškan, Nikolina Bračko i Tamara Rajković. Dobitnika pod korisničkim imenom 'ledzoro' molimo da nam pošalje svoje podatke.

Obrazac za prijavu na izazov 'Kontroliraj svoj glikemijski indeks'.

Fill out my online form.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      sanja50

      želja mi je skinuti par kg.nadam se da ću uz vas uspjeti.hvala!

    • Default avatar -
      sanja50

      želja mi je skinuti par kg.nadam se da ću uz vas uspjeti.hvala!

    • Default avatar -
      silvija129

      Htjela bih smršaviti 10 kg ,i voditi zdraviji život. nadam se da će mi vaši savjeti pomoći

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.