Hrana 28. studenoga 2013.

GI Control sokovi za osjećaj sitosti!

Sok-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš bezbrižno uživati u sokovima koji sadrže samo prirodni šećer? Ili tražiš zdravo osvježenje nakon napornog dana? GI Control inovativna su skupina funkcionalnih pića niskog glikemijskog indeksa zaslađena samo šećerom iz voća

Gi Control jabuka-kruška

Harmonija u zdravoj kombinaciji prirodnih sokova jabuke i kruške pruža izvrstan osjećaj svježine, a bogatstvo vitamina C, minerala, ugljikohidrata i fruktoze jača imunitet i opskrbljuje organizam dodatnom energijom.

Zbog niskoga glikemijskog indeksa pića GI control ne podižu razinu glukoze u krvi pa time ni pretjerano lučenje inzulina. Time se zadržava osjećaj sitosti i kontrolira tek.

Jabuke i kruške – idu zajedno! Itekako.

Gi control crni ribiz-jabuka

Čudesna ljekovita svojstva crnog ribiza pripisuju se antioksidativnom djelovanju zbog bogatstva vitamina C, a u kombinaciji s jabukom zdravo je osvježenje i neodoljiv napitak s prirodnim šećerom iz voća Fruit Up. Zbog niskoga glikemijskog indeksa (GI < 35) Fruit Up pripada skupini dobrih ugljikohidrata.

Dobri ugljikohidrati osiguravaju kvalitetnu i dugotrajnu energiju koja se ravnomjerno troši i dulje se zadržava osjećaj sitosti. Zato su funkcionalna pića GI Control idealna za smanjenje tjelesne mase.

Dinamičan okus crnog ribiza i jabuke. Svježina!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      marijaodzic

      Obožavam ove Vindija sokove, savršeno me osvježe i vrate svu izgubljenu energiju, moj odabir okusa je definitivno jabuka-crni ribiz :)

    • Default avatar -
      Izi73

      Crni ribiz-jabuka super okus i predobar je.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.