Ljepota i relax 17. prosinca 2013.

Osvoji Bottega Verde kozmetički paket

Botega-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Registriraj se na mondo.hr i uvjeri ih da si baš ti prava osoba kojoj trebaju pokloniti prirodne i hranjive Bottega Verde poklon pakete. U ovo blagdansko vrijeme Mondo je odlučio darovati svoje kupce i one koji će to tek postati

Sve što trebaš napraviti je registrirati se na Mondu te u komentarima ispod proizvoda (rubrika 'Ocjene korisnika') kojeg želiš na dar napisati zašto si baš ti osoba kojoj trebaju pokloniti paket. Probudi svoju maštu i oslobodi kreativnost jer darovat će tvoje najoriginalnije komentare. Komentirati možeš do 19. prosinca u 12 sati.

Detalje o sudjelovanju u božićnom darivanju pogledaj ovdje. Sretno!

Darovi koje ti Mondo poklanja:

  • 2x Bottega Verde poklon paket - Argan
  • 3x Bottega Verde poklon paket – Maslina
  • Bottega Verde - dodir prirode na vašoj koži

Bottega Verde talijanski je brend koji od 1972. godine svoju strast prema prirodnoj ljepoti uspješno pretvara u kvalitetne proizvode za njegu lica i cijeloga tijela. Danas je Bottega Verde talijanski brend br. 1 u proizvodnji i prodaji kozmetike koja sadrži prirodne aktivne sastojke s više od 6 milijuna korisnika. Za Bottega Verde priroda je na prvom mjestu jer brend vjeruje u autentičnu, prirodnu ljepotu. Više od 300 aktivnih prirodnih sastojaka dio su nasljeđa na kojem se temelji ova linija kozmetike. Linija proizvoda Bottega Verde ima širok spektar različitih proizvoda - potpuni asortiman koji pokriva svaki vid njege i tretmana za lice i tijelo s više od 100 novih proizvoda svake godine. Mnogi od njih su originalni i nemaju ekvivalent na tržištu kozmetike.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar sdtv22
      sdtv22

      Voljela bi dobiti bilo što jer je prirodno,i vlaži i hrani moju kožu.A u ove hladne zimske dane to joj je neophodno da bude mekana i zdrava.Budžet je slab,skoro na nuli,pa bi ovo bilo idealno za ispod bora,da baš ne bude ništa pod borom.

    • Default avatar -
      sjajna

      bilo bi sjajno dobiti bottega verde kolekciju s arganaom pa da mi koža bude meka i sjajna, toliko sjajna da obasja cijelu prostoriju pa da moj dragi ne primjeti da ispod bora nema poklona (jer je kasica prasica presušila :()

    • Default avatar -
      marijaodzic

      Ovu kozmetiku želim osvojiti jer oduvijek koristim isključivo samo 100% prirodnu kozmetiku jer se tada osjećam najugodnije i najljepše.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.