Ljepota i relax 16. siječnja 2014.

Odabrani dobitnici Braun poklona!

Braun-M
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnom natječaju u kojem su se dijelili Braun Serie trimer za kosu i SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling, Zdrava Krava odabrala je dobitnike. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Dobitnici

U našem nagradnom natječaju koji je trajao od 16. do 22. siječnja u 11 sati čitatelji su mogli osvojiti Braun Serie trimer za kosu i SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling. Sudionici su trebali u komentarima napisati zašto bi željeli navedene poklone. Mi smo izabrali dva najkreativnija komentara, a dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom i obavijestiti ih o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnici su: Braun Serie trimer za kosu: cvjetic1 i SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling: ANABRLIC.

Na hrvatsko tržište stigao je Braun°CoolTec, brijaći aparat s inovativnom tehnologijom brijanja. Riječ je o revolucionarnom aparatu za suho brijanje, koji sprječava iritaciju kože i čini brijanje ugodnijim iskustvom. Brijanje je temeljito, učinkovito i precizno, a rezultat je glatka i blistava koža te intenzivan osjećaj ugode nakon brijanja. Namijenjen je za sve tipove kože jer nova aktivna tehnologija hlađenja smanjuje iritaciju hladeći kožu tijekom brijanja pa i najosjetljivija koža može iskusiti savršeno brijanje.

Dodatna prednost Braun °CoolTeca je Jamstvo povrata novca u periodu od 100 dana u slučaju da proizvod nije zadovoljio očekivanja kupca. Povodom predstavljanja CoolTeca, Braun daruje čitatelje Zdrave Krave.

Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator

Više od 3000 mikrovibracija u minuti uklanja mrtve stanice kože četiri puta učinkovitije nego ručni piling. Četkice visoke gustoće osiguravaju maksimalnu učinkovitost - 10 000 finih vlakana nježno uklanja mrtve stanice kože i stimulira regeneraciju površinskog sloja kože. Ergonomski kut omogućava jednostavnu upotrebu na svim dijelovima tijela.

Braun Series 3 šišač 

Šišač s 8 mogućih postavki duljine. Zahvaljujući posebno oblikovanoj oštrici, šišanje je jednostavno i precizno. Memory SafetyLock sustav omogućuje memoriranje zadnjih korištenih postavki. Kućište je potpuno nepropusno pa omogućava pranje vodom. Može se koristiti i bez kabela.

Ostavi komentar ispod članka i osvoji Braun nagrade.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      amamamia

      držim si fige za idući puta, :)

    • Default avatar -
      sallly

      Hvala na odgovoru.. Skuzila sam malo poslije,kada sam vec objavila komentar. Reko,sto je tu je.. :P vise srece meni drugi put.

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga sallly, dobitnici nagrada objavljeni su u članku. Pozdrav od Zdrave Krave

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.