Psiha i seks 04. veljače 2014.

Dobitnici majica s porukom za voljene

Majica03_630X420
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bliži nam se najzaljubljeniji dan u godini, 14. veljače pa smo za tebe pripremili originalne darove, nagradili smo 20 najoriginalnijih kratkih ljubavnih poruka te ćemo ih aplicirati na majice s motivom Zdrave Krave. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo kontaktirati e-mailom oko načina preuzimanja nagrade

Dobitnici

Svoju kratku poruku mogla si ostaviti u komentarima ispod članka do 10. veljače do 15 h, a mi smo odabrali naj poruke i objavljujemo sretne dobitnike! Dobitnici su: josipaazo, LadyEvolet, Ria9, ivapiva88, GogoVz, slatkabrineta, malapcelamaja, Dajna, anitaa124, magistrala, MotherAnny, pitaodjabuke, nfosnjar, drG, djetelina0112, ekser, lamium, nela1971, marley i misspink. Dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom oko načina preuzimanja nagrade.

Majice u skladu s odredbama norme Eko-Tex Standard 100

Mi sigurno nismo jedini u regiji, ali smo jedinstveni i neponovljivi, uvijek originalni i duhoviti. Jer ako želiš majicu koju baš nitko nema, koja bi bila po tvojem ukusu, onda je tu servis za samostalno dizajniranje majica – mojamajica.com.hr. Ne moraš biti krojač i švelja, dovoljno je samo nekoliko klikova mišem.

Prva smo hrvatska internet trgovina majicama sa šaljivim natpisima i ilustracijama. Na Kupimajicu.net možeš pronaći više od 400 motiva iz svijeta, iz snova i iz zbilje. Mi za tebe stvaramo, proizvodimo, prodajemo i dostavljamo. Kod nas je doista sve na jednom mjestu. Naravno, prigoda za pokloniti majicu dragoj osobi je tisuću. Radimo ih za sve prigode, za brakove i razvode, za sastave i rastave, za maturante i klubove, za fešte i derneke, za tvrtke i manifestacije. Do nas je lako doći. Ukucaš Kupimajicu.net ili nas pronađeš na mreži svih mreža -Facebooku. Tu smo, ne spavamo, mi svaki dan radimo!

Iza nas stoje godine rada i iskustva. Iza nas stoje mnogobrojni partneri, iza nas stoje i posebna priznanja. Sva odjeća i dodaci u skladu su s odredbama norme Eko-Tex Standard 100. “Eko-Tex Standard 100″ međunarodni je normativni dokument kojega izdaje Međunarodno udruženje za istraživanje i testiranje na području tekstilne ekologije (Oeko-tex / Öko-Tex). Eko-Tex sustav jamči da nijedan od testiranih i certificiranih tekstilnih proizvoda ne sadrži štetne tvari koje bi mogle škoditi ljudskom zdravlju. Eko-Tex Standard 100 zabranjuje ili regulira uporabu štetnih tvari.

Mi smo tu zbog tebe, jer ovaj život je nekad jedan jedini kreativni trenutak, trenutak u kojem ti kreiraš SVOJU majicu.

Više info ovdje

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar TanjaLana
      TanjaLana

      čestitke dobitnicima

    • Default avatar -
      nina0407

      Ima stvarno predivnih izjava. Čestitam dobiznicima. Jako ,jako simpatična nagrada.

    • Default avatar -
      russlana

      čestitam dobitnicima :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.