Ljepota i relax 06. veljače 2014.

Dobitnica noćenja za dvoje u Opatiji

Hotl-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našoj nagradnoj igri koja je trajala od četvrtka 06. veljače do srijede 12. veljače, jedna najsretnija registrirana korisnica Zdrave Krave osvojila je 2 noćenja s polupansionom za dvije osobe u Hotelu Mozart u Opatiji. U članku pročitaj ime dobitnice koju ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Dobitnica

U našoj nagradnoj igri najsretnija registrirana korisnica Zdrave Krave osvojila je 2 noćenja s polupansionom za dvije osobe u Hotelu Mozart u Opatiji. Sudionici su trebali biti registrirani korisnici Zdrave Krave i trebali su točno odgovoriti na pitanje koje im je bilo postavljeno u našem newsletteru. Slučajnim odabirom putem računala izabrana je dobitnica koja je točno odgovorila na pitanje, a kontaktirat ćemo je e-mailom i obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnica noćenja za 2 u Hotelu Mozart je: Ana Šitum. Dobitnicu ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Ako još nisi registrirana, to možeš učiniti ovdje.

Pravila nagradne igre pročitaj ovdje, a ponudu koju nagrada uključuje pogledaj ovdje.

Proslavi svoju ljubav

Zaviri na stranice portala megabon.eu i proslavi svoju ljubav s najdražom osobom u čarobnim mjestašcima uz bogate hotelske pakete i pokloni sebi i voljenoj osobi najromantičniji poklon – nove doživljaje koji će ispisati novo poglavlje tvoje ljubavne priče. Svi znamo da je putovanje u nove gradove, mjestašca ili toplice uvijek najbolji poklon i najljepša gesta koja voljenoj osobi daje do znanja koliko ti znači.

Na megabon.eu pronaći ćeš super ideje za Dan zaljubljenih, ako želiš bolju polovicu iznenaditi spa užitcima u Lijepoj našoj, romantičnim vikendom na moru, bijegom u obližnje prijestolnice ili super romantičnim paketima u hotelima do kojih nećeš trebati predugo putovati. 

Romantični wellness paketi

Prema predaji Valentinovo se temelji na legendi o svećeniku Valentinu, koji je unatoč zabrani vjenčavanja zaljubljenih potajno vršio ceremonije. To ga je stajalo života i zbog svog junaštva je ubrzo bio proglašen svecem i zaštitnikom zaljubljenih. Parovi diljem svijeta obilježavaju ovaj praznik na tisuće različitih načina, a megabon.eu ti na svojim stranicama nudi zanimljive i originalne pakete pripremljene isključivo povodom ovog praznika!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Tamia

      Hvala na odgovoru :)

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga Tamia, dobitnike ćemo objaviti sutra u članku. Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      Tamia

      tko je sretni dobitnik? :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.