Ljepota i relax 07. veljače 2014.

Puževom sluzi pomladi kožu lica

Mond-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Fascinantna sposobnost puževe sluzi da regenerira i zacijeli oštećenu kožu posljednji je hit na tržištu kozmetičkih preparata. Iako se čini neobičnim i bizarnim, puževa sluz ima velik značaj pri zaglađivanju, pomlađivanju i regeneraciji kože. Diljem svijeta sve su popularniji tretmani sa živim puževima, masaže koje vidljivo smanjuju bore i ožiljke na licu

Hranjivi sastojci puževe sluzi

Oni kojima masaže s puževima nisu privlačne, dobrobiti ove kozmetičke revolucije mogu pronaći u mirisnim kremama i preparatima na bazi puževe sluzi. Puževa sluz sastoji se od tvari čiji spoj rezultira nevjerojatnom mogućnošću regeneracije i oporavka kože. Ti sastojci obnavljaju stanice kože i učinkoviti su kod zacjeljivanja posjekotina, zatezanja kože i borbi protiv vidljivih znakova starenja, bora.

Najzaslužniji za to je prirodni alantoin iz puževe sluzi koji sprječava nastanak bora i učinkovit je kod učvršćivanja kože i njezine regeneracije. Uz alantoin, jedan od najjačih sastojaka puževe sluzi je glikolna kiselina. Ona čisti kožu i ima učinak jakog pilinga koji briše bore i nepravilnosti s lica. Uz nju, hijaluronska kiselina koži osigurava hidrataciju koja je potrebna za zdravu kožu i smanjen nastanak bora.

Puževa sluz sadrži proteine i vitamine koji jačaju kožu te je dodatno zaglađuju. U tome pomaže i prirodni kolagen koji zateže kožu i čini je čvrstom i otpornom. Prirodni antibiotici iz puževe sluzi sprječavaju kožne infekcije te pospješuju stvaranje zdravog tkiva i brzog ozdravljenja kod kožnih bolesti i nepravilnosti.

Čarobna formula na Mondu

Na Mondu možeš kupiti ekskluzivne pakete argentinske kozmetičke linije Renuar čiji su proizvodi na bazi esencije puževe sline – Baba de Caracol u obliku kreme za lice i kreme za ruke. Kreme sadržavaju sastojke u omjeru koji se prirodno nalaze u sluzi puža kao što su: alantoin, glikolna kiselina, kolagen i elastin, ali i druge vrijedne sastojke kao što je ekstrakt algi i hranjiva ulja. Proizvođač ne provodi testiranje na životinjama!

Kreme potiču regeneraciju kože, čuvaju obrambeni mehanizam kože, poboljšavaju izgled kože kao i kožu sklonu nastanku akni, uklanjaju prištiće, pomaže usporiti starenje kože i nastajanje bora, štite od štetnih sunčevih zraka, smanjuju pigmentaciju kože, održavaju svjež, zdrav i mlađahan izgled.

Požuri jer ponuda je ograničena, a ekskluzivna cijena od 199,99 kn za cijeli paket odnosi se samo na Mondo!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.