Ljepota i relax 13. veljače 2014.

Natura Siberica Absolut antiage linija

Natura_1
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U atriju muzeja Mimara, uz dašak ruske tradicije - balet, film iz Sibira te autentične ruske slastice predstavljena je nova antiage linija ruskog branda Natura Siberica Absolut.

Adaptogene sibirske samonikle biljke

U liniji se nalaze četiri proizvoda: Kolagenski koncentrat za popunjavanje bora, Extra lifting krema za lice, Revitalizirajući serum za lice i Lifting krema za područje oko očiju s efektom hlađenja. Ova ruska kozmetika specifična je po svom sastavu - ljekovitim biljem iz netaknutih bespuća Sibira, odnosno adaptogenim sibirskim samoniklim biljkama. Budući da su navikle na preživljavanje u ekstremnim vremenskim uvjetima, ove biljke imaju sposobnost prilagoditi se potrebama kože.

Tvrtka Natura Siberica aktivna je u naporima da očuva tradiciju lokalnih sibirskih plemena te s njima u suradnji prikuplja samonikle biljke. Čistoću sastojaka jamče europski certifikati ECO BIO, ECOCERT i ICEA. Nova kozmetička anti-age linija, Natura Siberica Absolut, rezultat je najnovijih kozmetoloških dostignuća u kombinaciji s jedinstvenim svojstvima beluga kavijara. On, u kombinaciji s ​ aminokiselinama,vitaminima, mineralima i organskim biljnim ekstraktima vrlo djelotvorno aktivira proces proizvodnje kolagena i elastina. Ovi preparati, osim što jačaju tonus kože dubinski ju hrane i hidratiziraju te ublažavaju bore i prekomjernu pigmentaciju kože.

MoistUp kompleks djeluje na ravnotežu tekućin​a te obnavlja i učvršćuje kožu. Kompleks omega-6 kiselina hrani, detoksicira i štiti kožu, jača elastičnost kože te prodire duboko u kožu, regenerira​, poboljšava ravnotežu lipida i osigurava dugotrajan antioksidativan i pomlađujući učinak. D-Pantenol steže pore, obnavlja kožu i jača metabolizam stanica. Organski ekstrakt korijena ginsenga obnavlja kožu, štiti ju od onečišćenja iz okoliša, tonizira i hrani, dok organski ekstrakt kore breze štiti kožu od upala i djeluje kao antiseptik te jača krvne žile. Organski ekstrakt sapunike stimulira proizvodnju prirodnog kolagena, obnavlja stanice kože i čuva ju od starenja. ​​

  1. Kolagenski koncentrat za popunjavanje bora - prirodni neinjektivni kolagenski filler s beluga kavijarom vrlo je učinkovita alternativa injektivnim fillerima. Rezultat je vidljivo smanjenje sitnih i dubokih bora. Posebne čestice koje reflektiraju svjetlost vidljivo zaglađuju površinu kože i poboljšavaju ten, a filler na koži stvara mrežnu strukturu, zadržavajući i jačajući njezinu gipkost.
  2. Extra lifting krema za lice - vidljivo učvršćuje opuštenu kožu lica , vraća vitalnost i elastičnost kože te stimulira proizvodnju kolagena. Ova krema bogate strukture koži vraća vitalnost i elastičnost. Djelotvorna je u učvršćivanju kože, istodobno zaglađujući sitne i duboke bore, dok ekstrakt beluga kavijara, bogat proteinima i aminokiselinama, stimulira proizvodnju kolagena.
  3. ​Revitalizirajući serum za lice - zaglađuje bore i smanjuje opuštenost kože, posjeduje snažan lifting efekt s protuupalnim svojstvima te intenzivno anti-age djelovanje. Bogat je proteinima i aminokiselinama koje sadrži beluga kavijar, a koje učinkovito zaglađuju bore i smanjuju opuštenost kože povećavanjem gustoće kolagena. Islandski lišaj posjeduje protuupalna svojstva, a budući da je bogat antioksidansima pomaže održati ravnomjeran ten. Nakon nanošenja koža je osvježena, sjajna i meka. S vremenom se poboljšava tekstura kože, a sitne i duboke bore su vidljivo reducirane.
  4. Lifting krema za područje oko očiju s efektom hlađenja – pomaže kod natečenih očiju i tamnih podočnjaka te poboljšava čvrstoću i hidrataciju kože. Ova lagana krema za osjetljivu kožu oko očiju uklanja ili smanjuje znakove starenja te osigurava cjelodnevnu hidrataciju. Zaglađuje sitne i duboke bore te znatno smanjuje osjećaj natečenosti i tamne kolutove oko očiju, za što je zaslužan aktivni biljni kompleks, Regu-Age. Sadrži pročišćene sojine i rižine peptide te protein kvasca čime poboljšava mikrocirkulaciju te jača već postojeći kolagen i elastin. Bogati sastav ove kreme dodatno obogaćuje ekstrakt beluga kavijara, bogat proteinima i aminokiselinama, koji učinkovito zaglađuje bore i smanjuje opuštenost kože te povećava gustoću kolagena.

Cijena svih proizvoda: 129 kn, dostupni u bolje opremljenim ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.

Sve o novoj liniji možeš otkriti na web stranici: www.naturasiberica.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.