Hrana 12. ožujka 2014.

Proljetna detoksikacija uz Mondo

Mondo_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Proljeće je idealno doba za čišćenje organizma od kalorične zimske prehrane, a na Mondu potraži prigodne priručnike koji će ti u tome pomoći. Pripremi se za sunčano proljeće i vrati izgubljenu energiju svom organizmu uz zdrave napitke i uravnoteženu prehranu. 

Kako se detoksikacija i čišćenje organizma od nakupljenih toksina preporučuje barem jednom godišnje, proljeće je idealno godišnje doba za to jer simbolizira buđenje, kako prirode, tako i našeg organizma.  Na Mondu naruči prigodne priručnike uz koje ćeš dobiti pregršt inspiracije za pripremu zdravih napitaka i obroka.

Čaša puna zdravlja: Uz ovaj priručnik naučit ćeš kako se osjećati bolje i zdravije, imati više energije i izgledati vitkije. Cijeđenje sokova i miksanje smoothieja jedan je od najlakših načina da znatno poboljšaš svoj život. Posrijedi je čista, prirodna dragocjenost koja ti daje kondiciju, energiju i dobro zdravlje. Ova knjiga obuhvaća sve osnovne informacije kojima bi trebala raspolagati u pogledu te sjajne, životvorne hrane u čaši: od potpunih informacija o tome koliko je dobra do samih iznimno djelotvornih recepata. Cijena knjige je 89,10 kn.

Supernapitci: Kombinirajući najraznolikije sastojke, Jadranka Boban Pejić osmislila je napitke s različitim djelovanjima: za revitalizaciju, energizaciju, detoksikaciju, pomlađivanje... Uživaj u bogatstvu prirode u čaši. Cijena knjižice je 51,50 kn.

Proljeće: Proljeće znači buđenje, rast, novi početak ne samo u prirodi oko nas nego i u nama. Aktivniji smo, manje spavamo, zanimaju nas nove stvari, a za sve to nam treba i nova uzlazna energija. Zato je prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj, Jadranka Boban Pejić, za tebe izabrala svoje najbolje recepte koji će ti pomoći da očistiš tijelo od nakupljenih toksina, dati ti energiju te zagolicati nepce svježim okusom. Cijena je 51,50 kn.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možeš plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), poduzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktiraj nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo prati na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.