Hrana 14. ožujka 2014.

Novi voćni okusi Dukatos jogurta

Dukat-Uspr
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dukatos je pripremio nove voćne okuse božanskog užitka, a ti odluči koji će se od njih naći na policama trgovina! Sudjeluj u odabiru okusa koji će oduševljavati nepca i osvoji božansko iznenađenje. Dukatos je pripremio nove voćne okuse božanskog užitka, a ti odluči koji će se od njih naći na policama trgovina!

Sudjeluj u odabiru okusa koji će oduševljavati nepca i osvoji božansko iznenađenje. Ljubitelji raskošnih užitaka, imamo zadatak za vas! Dukatos, grčki tip jogurta jedinstvene kremaste teksture i posebnog okusa uskoro osvaja novim okusima - a koji će to okusi biti, odlučuješ ti.

"Slatke muke" u 4 kombinacije

Za tebe pripremamo "slatke muke" u četiri primamljive kombinacije: naranče-cimeta, lješnjaka-vanilije, crnog ribiza-cimeta te smokve-datulje-naranče. 

Od ova četiri neodoljiva okusa, samo će se dva naći na policama trgovina, zbog čega trebamo tvoju pomoć - u Dukatosovoj aplikaciji na Facebooku odaberi okus koji te najviše privlači, a kako bi sve bilo raskošnije, najkreativniji od vas imaju priliku osvojiti i božansko iznenađenje.

Isprobaj sve nove okuse

Misliš li da bi ti odluka bila lakša kada bi prvo mogla isprobati sve kremaste kombinacije novih okusa? Pridruži nam se na Dukatosovim eventima gdje ćeš uz božanski tretman dati svoj konačni odgovor nakon uživanja u novim okusima. Vrijeme i mjesto održavanja Dukatos promocija novih okusa saznaj ovdje.

U videu na linku pogledaj kako je izgledalo božansko iznenađenje koje smo nekima već priredili.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      mantica

      smokve-datulje-naranča pružaju zadovoljsvo slatko osvježavajućeg okusa mediterana

    • Default avatar -
      tarantula

      smokve-datulje-naranče..čini mi se okus za popodnevni užitak savršen.,

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.