Dijeta 25. ožujka 2014.

Uz acai bobice prevladaj glad

Acai2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jesi li čula za acai bobice? To je crno bobičasto voće Acai palme, posebno cijenjeno u Južnoj Americi. Tamo ih se konzumira uglavnom zbog prehrambene vrijednosti jer su bogat izvor vitamina i minerala, a osim toga pomažu i kod regulacije tjelesne težine i detoksikacije tijela te se kaže da spadaju u kategoriju 'super hrane'

Acai bobice ubrzavaju metabolizam

Acai bobice sadrže omega-3 masne kiseline - u ljudskom organizmu imaju veliku ulogu za cijelokupno zdravlje te zbog njih konzumiramo riblje ulje, masline i sjemenke. Te masne kiseline se ne stvaraju u organizmu te ih je potrebno unositi hranom. Tijelo ih ne pohranjuje kao ostale masti, već ih pohranjuje u jetru te različitim procesima u organizmu potiču aktivnost metabolizma. 

Ako spadaš u skupinu ljudi koji sporo gube na težini ili ako si u fazi mršavljenja kada je potrebno skinuti još nekoliko kilograma, ali oni ne odlaze, možeš si pomoći i prehrani dodati acai bobice i gubitak kilograma će se ubrzati.

Pomažu kod probave i daju osjećaj sitosti

Acai bobice sadrže veliku količinu vlakana koja su neophodna za zdravu prehranu i poticanje probave, a pomažu i u čišćenju loših masti iz tijela i omogućavaju učinkovito mršavljenje.

Namirnice koje su bogate vlaknima, kao što su acai bobice, dat će ti osjećaj sitosti i spriječiti 'pljačkanje' hladnjaka između obroka.

Klikni za ODLIČNU AKCIJU acai bobica.

Acai bobice doprinose rastu mišića

Acai bobice su bogate aminokiselinama, koje su potrebne mišićima kako bi ispravno funkcionirali i odmorili se nakon napornih aktivnosti. Ove aminokiseline u kombinaciji s masnim kiselinama u acai bobicama dopuštaju tvome tijelu da učinkovito 'topi' masno tkivo i da se tvoji mišići brže regeneriraju. Osim toga, tvoji mišići rastu, napetiji su, sagorijeva se više kalorija, poboljšava se kvaliteta sna te time dolazi do bržeg mršavljenja.

Idealne za gubitak težine i čišćenje tijela

Postoje znanstveni dokazi da acai bobice sadrže sastojke koji pomažu pri mršavljenju. Ne samo da ubrzavaju metabolizam, nego i učinkovito smanjuju osjećaj gladi, pomažu u izgradnji mišića i daju dodatnu energiju i vitalnost što nam omogućuje bolje oblikovanje tijela i sagorijevanje masnoća. To je neophodan dodatak za zdravu prehranu i mršavljenje.

Acai bobice sadrže ključne sastojke koji su nam potrebni za zdravlje i dinamičan života. U današnjem svijetu koji se vrti sve brže, kada su nedostatak vremena, stres i nezdrava prehrana dio svakodnevnog života, acai bobice nam nude ključne elemente koje ne dobivamo hranom. Pomažu nam da zadržimo tjelesnu kondiciju i daju nam energiju.

Klikni za ODLIČNU AKCIJU acai bobica.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      tnr355

      Acai bobice - http://bit.ly/1WikJOD Vjeruj mi, djeluje. Imam 42 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    • Default avatar -
      alloha

      Kupila acai bobice u tabletama. imam osjećaj da više jedem ali imam osjećaj da sam i lakša

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.