Hrana 31. ožujka 2014.

Premium kava po pristupačnoj cijeni

Franck-Ustrp
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na jutarnjoj kavi u Francku predstavljena je nova mljevena kava za domaćinstvo – Franck 100% Arabica. O samo ideji lansiranja kave premium kvalitete po pristupačnoj cijeni, posebnostima Franckove 100% Arabice kao i vrlo zahtjevnom procesu razvoja i proizvodnje govorili su predstavnici Francka

Miris koji budi sva osjetila

Riječ je o prvoj u nizu Franckovih priča o kavi – uz kavu. Tom su prilikom predstavljene i malo poznate činjenice i zanimljivosti o kavi. Kao vodeći proizvođač na hrvatskom tržištu, Franck na ovaj način želi dati svoj doprinos snažnijem razvoju kulture ispijanja kave, ritualima pripreme i istinskog uživanja u kavi.

Predstavljanje i kušanje nove Franckove 100% Arabice nisu propustili ni pravi kavoljupci Marijana Batinić i Janko Popović Volarić koji su s prisutnima podijelili svoje dnevne rituale vezane uz kavu. Kako su istaknuli, preferiraju upravo mljevenu kavu jer im omogućava cjelovit doživljaj - od same pripreme i mirisa koji ispuni kuću i probudi sva osjetila pa sve do okusa svježe pripremljene šalice omiljenog napitka.

Nova Franck 100% Arabica

Nova Franck 100% Arabica mljevena je kava za domaćinstvo nastala mješavinom pomno odabranih zrna isključivo sorte arabica. Odlikuje se aromatskim bogatstvom, slatkoćom i blagošću, dok dominantna aroma čokolade prožeta notama lješnjaka i badema pruža savršen užitak ispijanja.

Može se pripremati na nekoliko načina - u džezvi, kafetijeri, kao filter kava ili pomoću metode french pressa, a posebnim načinom mljevenja Franckov je razvojni tim postigao optimalan omjer grubih i finih čestica što garantira jednako bogat okus bez obzira na način pripreme.

100% Arabica po svojoj je kvaliteti premium kava, a dostupna je po pristupačnoj cijeni što šalicu vrhunske kave za uživanje kod kuće čini dostupnijom svima. Preporučena cijena za pakiranje od 250 grama je 19,99 kuna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.