Fitness 01. travnja 2014.

Konoplja za jače mišiće

Konoplja2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prirodni proizvodi od konoplje bogat su izvor esencijalnih aminokiselina koje su neophodne za zdrav život. Prednosti konoplje su mnogobrojne: u uzgoju ne zahtjeva korištenje pesticida i herbicida, prirodno se oprašuje vjetrom, stvara humus, čisti tlo od teških minerala te upija velike količine ugljika iz atmosfere. Na Mondu naruči proizvode hrvatske tvrtke Herbio Plus

Herbio Plus konoplja najbolje je izbalansiran biljni protein koji sadrži 20 aminokiselina koje koristi ljudsko tijelo, uključujući svih 10 esencijalnih koji su neophodni za zdrav život. Proizvod sadrži esencijalne masne kiseline kao što su Omega 3. Sadrži antioksidanse, vitamine, minerale, nema poznatih alergena niti glutena i potpuno je sirov. 

Proizvod mogu koristiti oni koji se bave sportom – za oporavak mišića i izgradnju mišićne mase, kao i svi oni koji žele smanjiti tjelesnu težinu jer smanjuje apetit i dugo vas drži sitima. 

Do 20. travnja po akcijskim cijenama na Mondu naruči konopljin proteinski prah za 79,99 kn i proteine Herbio Plus konoplja za 99,99 kn.

Sve veća potražnja za konopljom u svijetu

Konoplja je jedna od najstarijih biljaka koja se koristila u medicini, a prema starim zapisima industrijsku konoplju koristili su drevni kineski narodi 5000 godina prije Krista. Prednosti konoplje su mnogobrojne: u uzgoju ne zahtjeva korištenje pesticida i herbicida, prirodno se oprašuje vjetrom, stvara humus, čisti tlo od teških minerala te upija velike količine ugljika iz atmosfere. Upravo zbog toga postoji sve veća potražnja na svjetskom tržištu. 

Izvor brojnih hranjivih sastojaka

Konopljine sjemenke posjeduju iznimnu prehrambenu vrijednost. One sadrže antioksidanse, bjelančevine, karotene, fitosterole, fosfolipide, kao i brojne minerale, uključujući kalcij, magnezij, sumpor, željezo, cink i fosfor. 

Izvor su potpunih bjelančevina i sadrže 20 poznatih aminokiselina, uključujući i 10 esencijalnih. Sadrže vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, D, i E (prirodni antioksidans) i to u lako probavljivom obliku. Ulje konopljinog sjemena izuzetno je bogato esencijalnim masnim kiselinama (EMK). 

Industrijska konoplja nije droga te je zato legalna za sadnju u Hrvatskoj i mnogim drugim zemljama. Neke sorte indijske konoplje imaju preko 20 posto THC-a, dok industrijska konoplja ima svega do 0,2 posto THC-a. Takve zanemarive koncentracije THC-a ne mogu izazvati nikakve neželjene posljedice u našem organizmu. 

Herbio – domaća i prirodna proizvodnja konoplje

Herbio je domaća tvrtka iz Velike Gorice koja se bavi proizvodnjom sjemena industrijske konoplje te proizvodi ulja i brašna vrhunske kvalitete koja se dobivaju hladnim prešanjem sjemenki konoplje bez ikakve dodatne prerade. Misija tvrtke Herbio je da u skladu s prirodom i svim ekološkim stajalištima uzgaja i širi svijest o eko-uzgoju industrijske konoplje.   

Na Mondu kupi i ostale Herbio proizvode.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možeš plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktiraj besplatni telefon 0800/4468 ili pošalji mail na info@mondo.hr

Mondo prati na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.