Dijeta 08. travnja 2014.

5 obroka za 5 centimetara manje

Nez-Uspravnaa
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Neža je u 7 tjedana trajanja projekta 'Mršavimo zdravo' uspjela smanjiti svoju tjelesnu masu za 4 kilograma te ona trenutno iznosi 72 kg. U struku je tanja 2 cm, a u bokovima čak 5 cm. S usvojenim zdravim prehrambenim navikama i tjelovježbom planira nastaviti i dalje

Izgubila 5 centimetara u bokovima

Prosječni tjedni gubitak kilograma kod Neže je bio malo viši od pola kilograma, što znači da je mršavjela preporučenim i zdravim tempom. ''Uspjela je smanjiti svoj BMI na 23,7 kg/m2 što ukazuje na normalnu tjelesnu masu'', rekla je nutricionistica dipl. ing. Mirja Jošić.

Nutricionistički tim Vitaminoteka zadovoljan je Nežinim postignućima, posebice izgubljenim centimetrima u bokovima i struku: "Sedam tjedana vježbanja i pridržavanja propisane dijete kod Neže je urodilo plodom i ona je sada oko 4 kilograma 'lakša'. Veliki uspjeh je i smanjenje postotka masnog tkiva za otprilike 4 posto. Neža je postigla i lijepe rezultate po pitanju smanjenja opsega struka i bokova. Struk joj je tanji za 2 centimetra, a bokovi za čak 5 centimetara. Nadamo se da će se i dalje pridržavati svih savjeta koje je dobila u ovom programu kako bi s lakoćom izgubila još par kilograma i dostigla svoj željeni cilj te u konačnici uspješno održavala postignutu tjelesnu masu.''

"Kupujem hlače manjeg broja"

"Jako sam zadovoljna završnim rezultatima. Osim gubitka kilograma, probava mi se jako poboljšala, tako da više nemam osjećaj nadutosti. Nakon završetka projekta i dalje ću se nastaviti pridržavati zdravih prehrambenih navika koje sam stekla i nadam se da ću tako izgubiti još koji kilogram i zadržati postojeću težinu. Mislim da sada napokon stanem u broj manjih hlača pa si ih idem kupiti što prije. Cilj s kojim sam krenula u projekt bio je riješiti se bolova u kralježnici, a to sam i redovitom tjelovježbom i uspjela.''

Najveći problem mi je predstavljao nedostatak odabira garderobe i pomanjkanje samopouzdanja. Kao svaka mlada djevojka željela bih da u dućanu pronađem odjeću koja bi mi odgovarala, a sad za to postoji objektivna mogućnost jer već primjećujem da su mi stare hlače malo prevelike", objasnila je Neža.

Zdrave prehrambene navike

Neža kaže kako smatra da je odluka da se prijavi u projekt zdravog mršavljenja bila jako dobra odluka za njezino zdravlje. ''Jako sam zadovoljna s projektom mršavljenja na Zdravoj Kravi. Naučila sam pripremati zdrava jela, više ne preskačem obroke i imam drugačiji pogled na hranu općenito. Najveća promjena koju primjećujem na tijelu su manji opseg bokova i čvršće noge''.

Slatkiši su bili Nežina slaba strana i kaže da joj najviše koristi pomoć prijatelja kad je spriječe da u trenutku slabosti pojede nešto slatko, a razlozi zbog kojih je Neža dobila suvišne kilograme su što je neredovito jela. Takav stil života brzo može dovesti do gomilanja kilograma budući da usporava metabolizam i nerijetko uzrokuje prejedanje netom prije odlaska u krevet. Nežin porok bila je i čokolada koja joj je bila redovito na jelovniku, a sada u svom dijetnom jelovniku ima puno malih, zdravih obroka koje će nastaviti jesti i nakon završetka projekta.

Malinie za topljenje masnih naslaga

Za lakše mršavljenje Neža koristi i Sensilab Malinie, koji ubrzava topljenje masnoća. Kombinacija ketona maline, gorke naranče i mate čaja, utječe na metabolizam, pospješuje efekt vježbanja i pomaže joj u skidanju kilograma.

Prednosti Sensilab Malinie-a:

  • topi masne naslage i sprječava taloženje novih
  • smanjuje apetit i pospješuje probavu
  • učinci mogu biti vidljivi već nakon 2 tjedna

Malinie je trenutno na akciji -25 %. Naruči ga ovdje.

Učlani se u klub za mršavljenje

Ako i ti želiš mršavjeti na zdrav i prirodan način, ali ne želiš biti u centru pozornosti, svoje ciljeve možeš postići uz Mršavimo zajedno klub! Klikni i učlani se već danas!

Kako je tekao Nežin proces zdravog mršavljenja pročitaj ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      nada131

      koristim malinie vec mjesec dana bez IKAKVOG efekta.zao mi je bacenog novca!nasjela sam dobroj reklami ali zadnji put!nema nista bez samodiscipline u prehrani i dosta vjezbanja!zato te razne preparate kao sto je malinie i sl. ne bih nikome preporucila.notorna obmana masa!

    • Default avatar -
      Deleted user

      Neža je za 7 tjedana, uz pravilnu ishranu, vježbanje i ketone Maline smršavila 4 kg. Čestitam! Ja sam za 5 tjedana bez vježbanja i ketona malina smršavila 5 kg. Samo sam promijenila prehrambene navike, i evo, nakon dva mjeseca kilogrami se nisu vratili. I dalje pazim šta jedem i kada jedem, i počela sam vježbati.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.