Ljepota i relax 09. travnja 2014.

Kako uspješno ukloniti akne?

Cerin-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Akne su kožna bolest koju karakterizira upala kože i formiranje mitesera i prišteva. Najčešće se javljaju na licu, vratu, prsima i gornjem dijelu leđa. Spomenuti dijelovi su najkritičniji jer imaju najveću koncentraciju lojnih žlijezda. Višak masnoće bi se trebao izlučiti kroz pore kože, no ponekad pore mogu biti blokirane mrtvim stanicama i drugim prljavštinama. Te prljavštine u kombinaciji s masnoćama mogu začepiti pore i tako nastaju akne

Objavi rat aknama

Tržište nam nudi cijeli asortiman proizvoda za liječenje bolesti akni. Najveći problem je u tome što su ti proizvodi namijenjeni liječenju akni samo izvana, dok uspješno uklanjanje akni postižemo rješavajući problem u cijelosti, kako izvana tako i iznutra. Uzmimo usporedbu: Kada bi nam na autu isticalo gorivo, prvo bi napravili zakrpu na rupi, a zatim ponovno natočili gorivo. Tako je i s aknama, prvo riješimo meritum problema, a zatim rješavamo posljedice koje su vidljive izvana.

Trostruki učinak

Cerin linija koju je na hrvatsko tržište plasirao Sensilab, omogućuje rješavanje problema upravo po tom principu – s kapsulama Cerin iznutra, a s kozmetikom Cerin izvana. Kapsule Cerin sadrže prirodni kompleks s laktoferinom i djeluju s trostrukim učinkom: antibakterijski, protuupalno i antioksidativno. Učinkovitost ovog proizvoda je dokazana već u prvom mjesecu upotrebe.

Liniju nadopunjuju prirodni proizvodi za čišćenje kože izvana, a to su njegujući kremasti gel, gel za čišćenje i SOS gel za sušenje prištića. Cerin je trenutno na velikoj akciji – KLIKNI OVDJE ».

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.