Zdravlje 16. travnja 2014.

Vodič kroz trudničke tegobe

Klokanica-1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Saznaj kako se nositi s uobičajenim trudničkim tegobama! Donosimo vam opise 17 tegoba, objašnjenja zbog čega se javljaju te savjete što možete učiniti kako bi ih spriječili ili olakšali

Žgaravica, grčevi u nogama, jutarnje mučnine, pospanost ili pak nesanica samo su neke od tipičnih tegoba od kojih pati većina trudnica, a kod nekih su toliko izražene da drugo stanje mogu učiniti prilično neugodnim. Kako bi vam trudnički dani bili ipak što ugodniji, donosimo vam vodič kroz najčešće trudničke tegobe preuzet iz knjige 'Vaša trudnoća' u izdanju Veblea.

U ovom opsežnom priručniku stručna urednica dr. Anne Deans, ginekologinja i pedijatrica, opisuje 17 tegoba s kojima se mnoge žene susretnu u trudnoći, objašnjava koji su njihovi uzroci te što možete učiniti glede toga. U ovom vodiču pronaći ćete praktične, stručne i umirujuće savjete o neugodnim pojavama tijekom trudnoće i naučiti kako ih riješiti. A za utjehu, koliko god određene tegobe bile neugodne, sjetite se da su one samo znak da se tijelo prilagođava svom dosad najvećem izazovu!

Preuzmi knjižicu na portalu Klokanica.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.