Eko 22. travnja 2014.

Prihvati izazov i osvoji Ecover pakete!

Eco2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava te poziva da prihvatiš izazov i očistiš svoj dom od toksina. Uključi se u izazov portala 'Moj eko čisti dom'. Stručnjaci Zdrave Krave će objasniti prednosti ekoloških sredstava za čišćenje doma, otkriti ti male trikove za otklanjanje nečistoća i predstaviti ti prirodne alternative za čišćenje doma, a sve prijavljene čitateljice i čitatelji ostvaruju mogućnost osvajanja poklon paketa Ecovera koje daruju bio&bio trgovine

Očekuj nagradne newslettere!

Sve prijavljene čitateljice će tijekom travnja i svibnja dobiti tri e-mail poruke sa savjetima o tome kako najprirodnije očistiti svoj dom. Prva e-mail poruka stići će ti 30. travnja, druga 8. svibnja, a treća 15. svibnja. Nakon što ti damo mnoštvo savjeta putem e-mail poruka, možeš nam u periodu od 15. do 21. svibnja slati svoja iskustva i vlastite trikove za upotrebu nekog ekološkog sredstva za čišćenje, a mi ćemo objaviti najbolje.

Ecover - čuva tvoje zdravlje i okoliš

Ecover je vodeći svjetski ekološki brand sredstava za pranje i čišćenje te za osobnu higijenu. Prednost ovih proizvoda je dvojaka; čuvaju tvoje zdravlje i okoliš. Ecoverovi proizvodi nude se u tri linije: sredstva za čišćenje, sredstva za pranje posuđa i sredstva za osobnu higijenu, a svi su izrađeni od isključivo biljnih i mineralnih sastojaka čime se čuva okoliš, odnosno minimalno se zagađuje vodeni svijet.

Zbog svog blagog sastava ne štete koži, a sredstva za pranje rublja ne sadrže fosfate niti optička vlakna. Važno je naglasiti da su ova sredstva, iako biljnog podrijetla, vrlo učinkovita te su blagog, neiritirajućeg mirisa. Njihova prednost je što nakon upotrebe ne ostavljaju nepotrebne tragove kemikalija u domu, na tvojoj odjeći i na tvome posuđu. Svi su proizvodi u biorazgradivoj ambalaži koja se može reciklirati, nisu testirani na životinjama te su proizvedeni u jedinstvenoj ekološkoj tvornici. Ecoverovi proizvodi mogu se kupiti u bio&bio trgovinama.

Sve čitateljice i čitatelji koje se uključe u izazov sudjelovat će u igri darivanja bio&bio trgovina, a autori najkreativnijih komentara osvojit će poklon pakete koji se sastoje od Ecover ekološkog sredstva za pranje posuđa od limuna i aloe vere, Ecover ekološkog sredstva za čišćenje sanitarija i Ecover omekšivača za rublje Floral.

Dobitnici

Dobitnice Ecover poklon paketa s ekološkim sredstvima za čišćenej doma osvojile su: Martina Tihi, Rozalija Zajec i Sunčana Podhraški Benković. Dobitnice ćemo kontaktirati putem e-maila o načinu preuzimanja nagrade.

Fill out my online form.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      JosipaSalaic

      U bocu s raspršivačem ulijte 125 mililitara bijelog octa. Dodate isto toliko vode i četvrtinu žlice prirodnoga tekućeg sapuna za pranje posuđa. Dodate i po četvrtinu žlice eteričnog ulja lavande i eteričnog ulja limuna. Dobro promućkate prije nego što poprskate površine. Hladnjak je dobro povremeno iznutra prebrisati krpom na koju ste stavili malo sode bikarbone i limunova soka. To će ga očistiti, ali i dobro je držati u posudici sode bikarbone jer tako kupi mirise i onda hrana ne povuče druge mirise hrane. Drveni namještaj ispolirajte pomoću 2 dcl maslinovog ulja u koje ste dodali 2 žlice soka od limuna. To protresete nanesite pamučnom krpom. Dobro ispolirajte.

    • Default avatar -
      liber

      Godinama koristim otopinu sode bikarbone,limuna i alkoholnog octa,za čišćenje sudopera i općenito kuhinje.Ponekad umjesto limunovog soka koji mi je malo ljepljiv, stavim nekoliko kapi nekog eteričnog ulja.Sodu bikarbonu koristim za većinu kućanskih poslova,od pranja rublja,pranja drvenih daski za rezanje ili čišćenja hladnjaka

    • Default avatar -
      waterlilly

      kao i wera, koristim tu 'otopinu' octa, limunovih kora i cvjetića lavande... procijedim prije upotrebe, naravno, umočim svoju krpicu i sve u kući blista i miriše! osim toga, u kupaonici i na sudoperu po potrebi čistim sodom bikarbonom, na koju nakapam limunov sok ili alk.ocat... i dalje mi je subota ujutro najdraže vrijeme za čišćenje, a od ovih kombinacija nema boljeg mirisa. to već i moja djeca znaju pa kad krenem malo frnje nosiće, ali na kraju smo svi zadovoljni efektom. sva ta sredstva se mogu koristiti i za brisanje ormarića od prašine, dezinfekciju cijele kuhinje, kupivone ;) i svih podova. u perilice treba s vremena na vrijeme dodati octa ili sode - višestruko djelovanje - smanjuje stvaranje kamenca, a rublje bude bijelije i mekše, ili posuđe blistavije ecover nisam koristila niakd, jer ne živim u gradu pa ne znam gdje bih ga našla, nisam ni znala da postoji (zato bih ga voljela isprobati) hvala svima vama koji ovdje pišete članke, i svima koji ostavljaju komentare, jer tako pomažemo jedni drugima i našoj planeti

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.