Hrana 16. svibnja 2014.

Novi okus Franck Café cappuccina

Franc2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

2500 hrvatskih kavoljubaca odabralo novi okus Franck Café cappuccina, u Hrvatskoj najprodavanijeg cappuccino brenda u kutijicama. Franck Café cappuccino s okusom kokosa i bijele čokolade nova je zvijezda obitelji proizvoda Franck Café kojega su odabrali hrvatski potrošači

Kavoljupci odabrali novi okus Franck Café cappuccina 

U izboru novog okusa cappuccina početkom godine sudjelovalo je 2500 hrvatskih kavoljubaca od kojih je većina bila upravo za neodoljivu kombinaciju kokosa i bijele čokolade. U skladu s inovacijama i strategijom razvoja novih proizvoda, Franck u fokus uvijek stavlja preferencije potrošača i njihove želje, a rezultat takvog pristupa je i novi okus hrvatskim potrošačima dobro poznatog cappuccino brenda.

Franck Café cappuccino kokos & bijela čokolada posebno oduševljava bogatstvom okusa, finom pjenom i kremastom teksturom, a ova zanimljiva kombinacija okusa podjednako dobro ide ujutro, u pauzi tijekom dana ili pak kao desert. Dostupan je u kutijici s 10 vrećica od po 185 grama po preporučenoj cijeni od 16,99 kuna.

Franck Café najomiljeniji cappuccino brend 

Na hrvatskom tržištu, Franck Café je količinski najprodavaniji brend među instant cappuccino napicima u kutijicama, a vodeću poziciju opravdava vrhunskom kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem noviteta u skladu sa željama hrvatskih potrošača.

Franck Café cappuccino u svojoj paleti okusa ima Classic, Čokoladu, Vaniliju, Irish Cream, Cappuccino s manje šećera, Cappuccino bez kofeina te Zimski cappuccino s aromatičnim okusom i mirisom cimeta, klinčića i đumbira.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.