Dijeta 27. svibnja 2014.

Diskusija: Kako smršavjeti prije ljeta?

Kokos-Uspr_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Naša čitateljica Magdalena ima desetak kilograma viška i želi na zdrav način smršavjeti do ljeta. Zanima je koja je dijeta dobra za mršavljenje, a da pritom nije gladna i da je dijeta bogata svježim voćem i povrćem. Pomozi joj u diskusiji i savjetuj joj najbolju dijetu kako bi mogla postići najbolje rezultate do ljeta

Komentiraj ovdje.

Savjetuj čitateljicu

Koliko misliš da je realno smršavjeti u 2 mjeseca prije ljeta i postoje li neke aktivnosti za koje misliš da će pomoći našoj čitateljici? Zanima nas tvoje mišljenje! Vjeruješ li više u vježbe tijekom cijele godine ili imaš neke trikove za fit tijelo u 2 mjeseca na zdrav način? U našoj diskusiji savjetuj čitateljicu koja želi smršavjeti do ljeta.

Komentiraj ovdje.

Svoju idealnu dijetu pronađi u dijetnoj tražilici.

Doznaj koji oblik tijela imaš u našem alatu.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Leat

      Draga moja, ja sam se preporodila odkad zadnja dva mjeseca postepeno prelzim na sirovojedstvo, nije ni komplicirano, ni skupo. Probaj par dana i već ćeš vijdeti ogromnu razliku. Na youtube imaš odlične idejne i motivacjske videe. Što se vježbanja tiče počela sam vježbati po programu T25, za 25 minuta dnevno je stvarno super. Kod mene je upalilo, nadam se da ceš i ti uspjeti. Pozz :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.