Fitness 28. svibnja 2014.

Odabrani dobitnici gradskih bicikala!

Bic.Uspr
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom Tjedna bicikala na Zdravoj Kravi djelili smo tri gradska bicikla. Sve što si trebala napraviti je na dnu članka u obrascu napisati zašto voliš bicikl. Mi smo odabrali tri najkreativnija odgovora i nagradili ih jednim od tri gradska bicikla Xplorer Sprint 28“

Dobitnici

Dobitnice gradskog bicikla Xplorer Sprint 28“ su:Vedrana Pavlak, Andrea Gmajnički i Vesna Pleše. Dobitnice ćemo kontaktirati putem e-maila oko načina preuzimanja nagrade.

Zašto voliš bicikl?

Svoje odgovore na nagradno pitanje mogla si slati od 28. svibnja do 4. lipnja do kraja dana. Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Za ugodnu gradsku vožnju

Sprint 28“ gradski bicikl šarmirat će te na prvi pogled. Vožnjom do posla, trgovine ili drugdje uz ovaj bicikl sigurno nećeš ostati nezapažena. Veći 28“ kotači doprinose udobnijoj vožnji i 'retro' izgledu. Bicikl sa šest brzina svaku vožnju će pretvoriti u zabavu bez mnogo napora, a bogata dodatna oprema sigurno će ti dobro doći u mnogim situacijama.

Oblik rame zajedno sa udobnim sjedalom i većim kotačima čine vožnju na ovom biciklu ugodnom, čak i na duljim relacijama. Ima glatke gume te je namijenjen za ugodnu vožnju po asfaltnim cestama i makadamskim putovima. Volan i sjedalo se mogu podešavati po visini. Bicikl je bogato opremljen pa će ti nosač tereta, prednje i stražnje dinamo svjetlo ili ugrađena pumpa biti pri ruci u svakoj prigodi.

Bogatu ponudu bicikala potraži na mondo.hr

Fill out my online form.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      MadMadamMim

      Super. Znači tražili ste žrtve krađe bicikla, a ne kreativne odgovore. OVO JE KREATIVNI odgovor: Nakon posla, Kad zatvorim posljednji fascikl, Nasmiješeno ću se popeti, Na svoj novi gradski bicikl. Vozit ću se ko prava, Na njemu radit majstorije, Pedalirat do doma I usput topit kalorije! Zamišljam njegove kotače prave, I sic koji nikad ne žulja, Vjetar u kosi I trbuh koji više ne ljuja  Ovo su moji razlozi, Zašto ću ga toliko voljeti, I ne mogu.. - stvarno ne mogu mu odoljeti! Vozila bi se od maxića Pa sve do nasipa kod Save, Samo da mi je jedan bic Od Explorer Sport i Zdrave Krave! A VJERUJEM DA IMA JOŠ I PUNO KREATIVNIJIH, u koje je uloženo više mašte i truda-što je i bio nagradni zadatak.

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Dragi čitatelji, u našem članku možete pročitati nagrađene odgovore: http://www.zdravakrava.24sata.hr/clanak/4727/zasto-volim-bicikl Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      MadMadamMim

      Mah... ne treba uopće sudjelovat na ovakvim igrama. Uložiš volju, svoje vrijeme i kreativnost a već se vjerojatno znaju pobjednici unaprijed. :( Niste uopće u redu.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.