Zdravlje 05. lipnja 2014.

Želiš zdravu kosu, kožu i nokte?

Solgarpg
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je općeg zdravstvenog stanja organizma, stoga su i najučinkovitiji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra. Solgar Skin, Nails and Hair sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, neophodnih za izgradnju kolagena i keratina

Međunarodna nagrada za najbolji proizvod

Sumpor dobiven iz prirodnog izvora MSM-a pomaže u stimulaciji rasta i sjaja noktiju i kose, te kao i cink pospješuje regeneraciju kože, cijeljenje rana i otklanjanje akni.

Dodatak aminokiselina prolina i lizina doprinosi boljoj sintezi kolagena i razvoju vezivnog tkiva, dok bakar ima važnu ulogu u stvaranju kožnog pigmenta melanina i sprječavanju prerane pojave sijede kose. Posebno valja istaknuti silicij koji pomaže kod lomljivih i krhkih noktiju. Solgar Skin, Nails and Hair 2009. osvojio je međunarodnu nagradu Best of Beauty Award, za najbolji proizvod, i odličan je dodatak za tvoj svakodnevni režim ljepote.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.