Ljepota i relax 11. lipnja 2014.

Diskusija: krema za sunčanje u gradu?

Bicikl
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Naša čitateljica Ines nije sigurna treba li koristiti kremu za sunčanje sa zaštitnim visokim faktorom u gradu. Kakva su tvoja iskustva, koristiš li kreme za zaštitu od sunca samo na moru ili i u gradu? Podijeli s nama svoje mišljenje u diskusiji i ne zaboravi posjetiti Tribinu Zdrave Krave i osvojiti poklon pakete za sigurno&bezbrižno ljeto

Pitanje čitateljice:

'Često sam na biciklu, a kako ne idem na more prije kolovoza, nisam sigurna trebam li koristiti kremu s visokim zaštitnim faktorom svaki dan, dok idem na posao biciklom ili u šetnju s prijateljicom. Kakva su vaša iskustva, nanosite li kremu samo prije odlaska na plažu ili je koristite i i u gradu'?

Informacije o zaštiti kože od sunčevih zraka saznaj iz prve ruke od stručnjaka na Tribini Zdrave Krave. Klikni i saznaj više o tribini.

Također, 100 posjetitelja koji 17. lipnja u 18.30. dođu u Novinarski dom u Zagrebu i sudjeluju u tribini, dobit će vrijedne poklone pakete:  Vichy Capital Soleil torbu za plažu, Capital Soleil BB kremu za zaštitu od sunca (30 ml) te Aqualia Thermal kremu (30 ml). Nakon tribine svi mogu sudjelovati u zdravoj tomboli gdje će 10 najsretnijih posjetitelja osvojiti vrijedne nagrade – 10 Vichy poklon-paketa Capital Soleil, nevidljivi hidratantni sprej SPF 50.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje! Klikni i saznaj više o tribini.

Napiši svoje iskustvo u komentaru ispod članka.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      smokvica

      Ja živim "na moru" i obavezno ujutro prije posla stavim na lice,vrat i ruke kremu s visokim zaštitnim faktorom jer sunce te peče i kad si u gradu u prirodi u djiru s prijama isto kao i na plaži a vidjeti crveni vrat ili lice nije lijepo....znači kremu sa zažtitom uvijek i svugdje...

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.