Dijeta 27. lipnja 2014.

Nakon 2 tjedna gotovo 5 kg manje

Nupoivanau
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon dva tjedna korištenja Nupo proizvoda, Ivana je postigla odlične rezultate i trenutno ima 4,6 kilograma manje. ITM je manji od 30 kg/m2, odnosno iznosi 28,5 kg/m2 što upućuje na promjenu kategorije iz pretilosti prvog stupnja u prekomjernu tjelesnu masu. Ivana je izgubila 2,5 cm u struku, 3 cm u bokovima i 1,5 cm na nadlaktici te čak 6 cm u opsegu prsa

Nutricionistica Kristina Petrčić  rekla je da su ovo izvrsni rezultati, a Ivana nam je poslala svoj dnevik u kojem je opisala svoj drugi tjedan s Nupom. Ivana je svoj drugi tjedan dijete provela u Sloveniji gdje je bila osobna asistentica dvjema osobama s cerebralnom paralizom.

Dijeta u neuobičajenim uvjetima

  • Dan osmi, 18. lipnja
  • Buđenje je svaki dan u 7 pa je i doručak ranije nego inače. Ipak, danas je lakše jer ne moram bit u neposrednoj blizini hrane osim dok korisnike kojima sam asistent ne pripremim za neki od obroka. Sva sreća glad me više ne lovi. Ritam je ovdje ubrzan i kaotičan i naravno potpuno posvećen korisnicima tako da se zna dogoditi da imam i duže razmake između obroka. Vrijeme spavanja mi je poremećeno pa se nadam da me sve skupa neće jako iscrpiti. Za sada se uspjevam držat postavljenog režima i uzimam Nupo svaka 2 do 3 sata. Ali čini mi se da će bit i dana kada će to biti teže ispoštovati.
  • Dan deveti, 19. lipnja
  • Sinoć smo gledali utakmicu na otvorenom, i svi smo se razboljeli, tako da sam danas uz Nupo morala dodati i čaj s limunom, razne ljekove te voće. Vrijeme nam nije naklonjeno pa je boravak tu dosta naporan. Danas sam preskočila jedan obrok jer jednostavno nisam mogla jesti zbog grlobolje (unatoč tome što je tekući obrok). Najviše mi odgovaraju juhe jer su tople, a čak sam smješala i čokoladni Nupo dijetalni shake s toplom vodom jer mi hladno trenutno ne odgovara. Unatoč mitu o vrućoj čokoladi hladna je ipak bolja.
  • Dan deseti, 20. lipnja
  • Dan prolazi i dalje u liječenju prehlade. Danas sam opet u dežurnoj grupi, ali zbog prehlade nikakva hrana me ne privlači i namam teka. Čak i Nupo shakeove pijem na silu. I dalje sam uglavnom na juhama jer mi više odgovaraju slani okusi. Također i dalje ubacim poneku voćku i čaj s medom i limunom da mi što brže prođe prehlada pa da mogu normalno nastaviti samo s Nupom.
  • Dan jedanaesti, 21. lipnja
  • Zadnji dan boravka u Sloveniji organizatori su odlučili da idemo malo planinariti s korisnicima. Prije polaska pripremila sam Nupo shake od čokolade. Svjež zrak, aktivnost i sunce su učinili čudo i odmah mi je bolje opće stanje. Kako smo se zadržali duže od planiranog razmak između obroka mi je danas bio duži, oko pet sati, ali izneneđujuće je da nisam bila niti sam pomišljala da 'zgriješim'. A juhici od šparoga po povratku sam se silno veselila. Navečer su nam organizatori pripremili roštilj i zamoljena sam da ovaj put ne preskočim zajedničko jelo, najviše zbog korisnika. Tako da sam zadnji Nupo shake u danu zamijenila s malo mesa i povrća.Veselim se povratku u Zagreb i povratku na svoj režim Nupo prehrane koji mi potpuno odgovara, jer osjećam da mi daje više snage nego 'normalana' prehrana. Osim toga, od idućeg tjedna planiram krenuti i u teretanu.

Jedva čekam sljedeće vaganje

  • Dan dvanaesti, 22. lipnja
  • Nakon doručka planiran je povratak u Zagreb. Mi smo se ipak na kraju duže zadržali pa sam u Hrvatsku stigla popodne, no kako je Nupo shakeove vrlo lako pripremiti na putu mi to nije bio ni najmanji problem.
  • Dan trinaesti, 23. lipnja
  • Prvi dan na poslu nakon tjedan dana započinjem Nupo shakeom od kave. Sve se vratilo u normalu, obroci su redoviti. Ponovno sam počela vježbati i u iščekivanju sam ovotjednog vaganja. Svi koji me vide kažu da sam se stanjila, pa me zanima koliko.
  • Dan četrnaesti, 24. lipnja
  • I dalje u iščekivanju vaganja, znatiželja mi raste. Danas sam vježbanje zamjenila šetnjom po gradu. Imam toliko energije da ne znam kuda bih s njom tako da sam uplatila mjesečnu članarinu za crossfit zajedno sa prijateljicom. Poželi mi sreću!

Uz aplikaciju Nupo eSAVJETNIK do 10 posto popusta

Ako već nisi, iskoristi interaktivnu aplikaciju Nupo eSAVJETNIK koju je napravio stručni Nupo tim, a koja će ti na temelju tvojih unesenih podataka izračunati zanimljive parametre, predložiti najidealniji put do ostvarenja vlastitog cilja, a kroz odabir jednog od omiljenih Nupo paketa to učiniti puno bržim i jednostavnijim - na potpuno zdrav, siguran i učinkovit način, što je provjereno i dokazano u više od 50 kliničkih studija! Klikni ovdje i pitaj Nupo eSAVJETNIKa sve što te zanima i ostvari dodatnih 10 posto popusta na već snižene cijena na Nupo web shopu.

Za sva pitanja i podršku možeš nazvati i Nupo Call centar na broj 091 1576 385 ili se javiti putem e-maila na info@nupo.hr.

Ivanine rezultate s prvog vaganja i mjerenja doznaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.